Narazil jsem na profil tymu Lost Scout:
http://www.geocaching.com/profile/?guid=47a77c6f-d23b-4df0-b196-0fd604a405c3
Zaráží mě, jak mohl na 1600 keších najít 4500 TB a GC:o. Máte pro to někdo nějaké vysvětlení?
hlavně těch 2450 TBgů.
Jednoduše…nenašli je
U TB a GC neexistuje pouze stav "našel", ale také stav "viděl". Tedy když nalezneš nějaký TB nebo GC a pochlubíš se svým nálezem kamarádovi kačerovi, tak on si může opsat jejich identifikační číslo a zapsat si je, že je viděl. Tohle se také hromadně děje na eventech, kde lidi přinesou hromadu GC a TB a napíšou si, že je viděli.
Asi hodne chodí na eventy a discoverují, co jim příjde pod ruku…
Ono i ve vlastnictví mít 250 předmětů není moc běžný:o:)
Ps: Možné vysvětlení je těch 10 eventů, možná tam získali velkou část z toho!!!Ale stejně je to hodně!!
edit: No zrovna jsme tři lidi napsali příspěvky zhruba ve stejnej čas:p
edit 2 : pardon čtyři:D:D
Je možný že vymetaj event cache. tam se dá najít i přes 20 TB a GC, na Geoskořápkách to tak bylo. A nebo je kolem jejich bydliště živo a oni se do keší vrací pro TB a GC. Já taky keše navštívil jen kvůli TB a GC, i když už jsem keš předtím jednou našel. určitě v tom není problém.
inu i to je možný:)
Nejsem blbej, vim co je to discovered, ne
A abych mohl TB vidět, musim ho nejdriv najit…
Deset eventů neni zas tolik, aby tam discoverovali tolik TB. Asi proste chodi po domech.."Dobry den, nemate tu nejaky TB na discoverovani? Dekujeme". Jinak si to nedokazu vysvetlit. ![]()
Ale je. U nás stačí přijít na event, kde je Lucecitka nebo Jessie.r a hned máš na týden co dělat, abys je všechny zalogoval.
A v USA v coinech jedou v daleko větší míře než u nás.
no ale nechtel bych to logovat ![]()
A nebo maj obchod s TB a GC a při prodeji si vždy číslo opíšou ![]()
Právěže ne… Nicméně už ti to tu několik lidí psalo.
Já jsem kdysi narazil na tohoto kačera: http://www.geocaching.com/profile/Default.aspx?guid=f7e33d36-289a-49f2-8b6e-a25372ec26e6 ten je majitelem 1213 GC
mimochodem v americe frci to, ze kazdy majitel velke sbirky ala lucecitka ma seznam kodu v excelu a misto toho, aby lidi opisovali, on jim to posle pak na email. takze se to potom da levou zadni nadiscoverovat za par eventu.
Tak to už je teda síla. Ten se na to specializje, přitom má "jen" 170 nalezených kešek. Raději to ani nepřepočítavat na investované peníze (1213GC * 250,-/ks = ±300tisic korunek :o)
Každý máme nějakou úchylku ![]()
Někdo za ni může považovat už samotný geocaching ![]()
Já dycky při nalezení kešky zjistím, že geocoiny někdo vybral před hodinou nebo votočil z kešky před půl rokem, ale ikonka v listingu furt je.. A o takovýhle pěkný věci přicházím:-((((
NJN, každý máme něco B)
A nepřijde ti na tom "tak trochu podezřelý" že se jmenuje CachingCoins a v occupation uvádí "small business owner"?? V tom bych viděl vysvětlení…
Obavam se, ze v tomto pripade bych si asi musel pro GC zalozit novou 10G emailovou schranku.