Průzkum Českého geocachingu s cenami pro respondenty

Vylosovaná výherkyně (třetí sady otázek) Dostala dámske tričko s ještěrkou v provedení s 3/4 rukávem.

Podporte prosim pruzkum ceskeho geocachingu svou ucasti http://geokladno.cz/pruzkum-ceskeho-geocachingu/ at se nam nazbira co nejvetsi vzorek respondentu. Vsem dekuji za podporu

Desátá otázka zase není šťastně položená. Nešlo by to udělat tak, že by bylo možných více odpovědí? Kupříkladu my měníme mišmaš věcí od varianty 1 po variantu 5 (některé i sami vyrábíme) s tím, že se nedá říct, že by jedna varianta nějak převažovala. A to už nemluvím o tom, že někdy neměníme vůbec.

pravda, pravda, ta desata otazka by fakt mela mit vice moznosti nez jen jednu.

Ono i devátá otázka by mohla mít více voleb… Měním zřídka, tak jsem dal, že měním občas, ale potřeboval bych volbu něco mezi tím "občas" a mezi "ne"… Ono taky co se dá měnit v dnešní záplavě mikrošek…

Vzdy je mysleno - co prevazuje - ktera moznost nastava casteji

Hlavně mi tam schází kindrfigurky.

Ano, taky si myslím, že ot.č.10 by se měla upravit na vícero možností - né do druhu, ale do možnosti volby - alespoň možnost 3 typy volby výměny

otázka č. 10
Byť jsem nějakou zvolila, nemohu potvrdit, že nejčastěji. Nejméně tři možnosti jsou naprosto rovnocené a nekteré i zároveň.

A nepochybuji o tom, že na tom budou ostatné podobně.

Myslím si, že se ti statistika v případě této otázky vysměje. Hodnota, kterou ti to vyplivne bude zavádějící …

Dekuji za pripominky - bohuzel nelze v prubehu otazku a moznosti hlasovani menit - otazka je jaka je - a reseni se nabizi dle meho jedno - pri zaverecnem vyhodnoceni prihlednout k vasim pripominkam a zohlednit je. Urcite nemuzeme menit a stornovat kolo. Kazdopadne diky za pripominky.

Ale určitě můžeš tu otázku a odpovědi přeformulovat a zařadit znovu. Takže jednou by nebyly dvě otázky, ale tři.

Pravda - dobry napad. Lze pripominky prehodnotit a pripadne nektery dotaz zaradit na konec v poupravene verzi.

Jeste dodam k dnesnimu vylosovanemu - ziskava tricko Lord of the Caches v provedeni cerne s nakrcnikem do V.

U prvni otazky jsme uz prekrocili pocet 349 respondentu :)(na tomto poctu byl proveden posledni a jediny oficialni pruzkum)

Další dvojice otázek a zase si musím rýpnout ;). Některé kombinace profesí mi jaksi nejdou k sobě, některé zase lze zařadit do více kategorií. Ad 1 třeba lékaři a přírodovědné obory či zákonodárci a řídící pracovníci, ad 2 třeba úředníci a veřejná správa (ostatně i v té jsou řídící pracovníci). Je to tak trochu míchání jablek s hruškami - oboru působnosti a pracovní pozice. Ale ber to s rezervou, vím, že se nedá všechno domyslet do dokonalosti.

Otázka "Stal ses ownerem keše:" je opravdu hezká formulace, GRRRRRRR …

Abraka dabra, ať je z tebe owner keše :smiley:

Dobre:) - diky za postrehy - otazku jsem preformuloval.

Jeste dodam k dnesnimu vylosovanemu - ziskava tricko Published

me tam chybí profese zabívající se geocachingem :slight_smile:

gc me ziví, lovím v pracovní době :smiley: