Hola hou, pruzkum kaceru, co chteji lovit zajimave tezke 5tkove (predevsim mysleno teren). Lezou do kanalu, jeskyni, po skalach, padluji…??.. :). Jeli by na vikend lezt ci jine z vyse psanych aktivit v pohode s dobrou naladou? ![]()
No my je celkem máme rádi.Něco málo máme za sebou.
Akorát potřebujeme našetřit na nějakou základní lezeckou výbavu ![]()
hele vydro, jakýpak šílenci, my jsme přece normální lidi ![]()
Jen jsem nepochopil tema pruzkumu… ![]()
Ti "normalni" co "Lezou do kanalu, jeskyni, po skalach, padluji.." ti je urcite lovi kdyz jedou okolo nich. B)
Ti "sileni" co by "chteli lovit zajimave tezke 5tkove" a nelezou, nepadluji, ti vetsinou nemaji vercajk, zkusenosti, kondicku… ci jine moznosti…
Takze ty hledas / nabizis vlastne koho/co?
a ) ze vezmes sebou tlupu novacku
– kterym zabezpecis vercajk, zajisteni, bezpecnost… :o
– nebo prineses logblok k zalogovani… :o
b ) partaky na odlov s vercajkem, zkusenosti apod. protoze nakam lezt sam je obcas nerozum? ![]()
Jak bylo psano, hledam lidi, co tyhle vsechny veci delaji… Odpoved za a) urcite ne za b ) castecne, ale nejde o to, ze bych nekam lezla sama,a le spis o pokus najit nove lidi se stejnym zamerenim a stejnym stylem zabavy, ktery jsem jiz vyse take popsala (skaly, jeskyne, voda, spani v prirode…).
Silenec je vyznamove v dobrem slova smyslu nenudny clovek, co ma rad jinou zabavu, treba s adrenalinem, jako my :-). Do debaty do je normalni bych se opravdu nerada poustela;)…
noo, nevadi mi takovy tereny ![]()
a kdyz nekde je, tak si na to aji skocim
Hele vydří holko :). Rád přivítám pomoc na Hůrkách, protože tam Tobě jednoho známého kačera(ku) budu zasvěcovat, A pár těch pětkových (nebo skoro pětkových) kešek tam bude
A dobrá nálada je daná předem.
Ale občas je "pětková" i blbá procházka na Praděd B)
Pod tohle se prostě musím podepsat
Joo, přesně tak … a mohli by si to přečíst všichni co mají v oblibě nazvat mě šílencem tak 3x do tejdne :D:D
Lezeme, plaveme, noříme, plazíme. Jediný problém je nedostatek času nejen na GC v poslední době ![]()
Mily pejsku, tam uz vsechny 5tky mam;)
no ja bych to tak jiste netvrdil
jeden nikdy nevi …
Mrkněte na tohle video. Tam nahoře by bylo hezký místečko na schovaní kešky. Terén deset z pěti, nápověda: magnet
![]()
http://www.stream.cz/video/515704-chlapek-vyleze-na-pul-kilometru-vysoky-stozar?ref=nf
Já bych viděl terén na 999999 z 1000000 ![]()
[quote]
mike007 napsal/a:
Mrkněte na tohle video. Tam nahoře by bylo hezký místečko na schovaní kešky. Terén deset z pěti, nápověda: magnet
![]()
Moje krevní skupina. Vlezu kamkoliv
Jen nikdy nemám sílu plánovat. Vercajk např na lezení mám.
Zjevně lehká, popracovní, bez nutnosti převlékání do kačerského ![]()
Taky jedna dobra skupinka kaceru ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Jjmqy0YMlQg&NR=1
Hned bych se k nemu pridala, jenze chybi vybava ![]()
Na cache s vyssi obtiznosti bych zasel.Mam zkusenosti s jejich odlovem i zakladanim, material na skaly mam komplet a spousty toho navic. Jen ted nemam s kym je odlovit.
Ahoj Pitris
Přidal bych se taky, ale vybavení nemám a víkendy téměř vždy plné. Mám jen spoustu chuti a odvahy (prostě šílený kačer :)).
Tak nevim, ale jsem sam, komu to prijde jako blbost nejvetsiho zrna? Zrejme dotycny doma nema ani manzelku, ani dite a zjevne nema ani mozek.
Bojíš, bojíš co? Jak tě znám, tak do většinové definice normálnosti by jsi se určitě nevešla :)))…
A zase jak znáš mne, stačí písknout a když to jen trochu půjde, jsem nastoupen v pozoru. Sice už to není jako v dobách kdy jsem býval o 20 kilo mladší, ale pořád něco zvládnu.