průzkum východočeské geomládeže

po inspiraci na vlákne pruzkum prazskych teenageru me napadlo udělat takovy pruzkum ve východních čechách aneb. takové východočeské "dětské" geofórum. taky mám takoví pocit že se geocachingu detí chceteli teenagerů moc nevěnuje tak schválně. :wink:

Jestli hledas jen teen kacery tak uz jsem mimo, ale jestli myslis kacery skolou povinne tak sem v limitu :slight_smile: je mi 22 a sem od Pardubic

A odkdy je ve 22 člověk školou povinný ? :smiley:

duchi…19let…Hradec Králové…kešuju necelý rok: Found-100, Hidden-5

Ja uz mam nepovinnou vysokou :slight_smile: Spatne sem to popsal

nekesujes spolecne s Glifinem-???

já jsem moooc stará ,ale loví se mnou dcera 10let a moc jí to baví :smiley:

velké poříčí v okresu náchod. já a moje ségra zuzka (nick:GSzuzka) které je 15 a tento rok končí základku a půjde na gympl. jinak co znám , tak mezi kačery teenagery z náchoda patří:

geohrubas - kešuje společně s aldysem , respektivě je to syn aldyse.
harry007 - poslední dobou neaktivní
reptile1269 - taky z náchoda

o reptilovi se povětšinou mluví v negativním světle (někteří můžou znát jeho kopřivové tajemsví :smiley: - dnes již archivované)

LacertaCZ z centra Východních Čech, tzn. z Hradce Králové.Teda teď už asi 10 let přesně mezi HK a Pardubicema:p A pro změnu gymplem povinná;). Kešuju rok a něco,btw: momentální stav se dá označit za šílenství z Corelu (logo na CWG). Je mi 17 a zatím mám odloveno 115 krabek.

V rychlosti: 24 let, VŠ, 177 kešek, Týniště nad Orlicí, chybí ještě neco? Teda kromě toho, že už nejsem teen:)

Poslednim rokem teen, spravny pocet kesek zna pouze muj Oregon ->
bude to neco kolem 240-260, 6kesi zalozenych z toho 5 v provozu. Jsem z Jaromere, ale nejradeji lovim v Ceskem Raji - Lomnice nad Popelkou a okoli.
Nejpouzivanejsi dopravni prostredek - kolo.:wink:

Mno, mě už bude brzy táhnout na třicítku, ale svůj několik let starý prošlý ISIC stále občas používám :smiley:
Ale chuť vyrazit na kešky mám kdykoliv a kamkoliv.
Adios,
Jirka, Týniště

Všechno mám v profilu:-D …jinak v podstatě pendluju HK-Vamberk … a co jsem provás vlastně nezajmavej..starej a ještě ke všemu makám…

Sice opožděná odpověd ale přece…jj s Glifinem a Farnonem

sice nejsem už mládež, ale občas se tak chovám :smiley:
kešuju rok a kousek..a právě se snažím založit svoje první kešky…:o)

24, Trutnov, vse dulezite v profilu.. tu a tam VŠ Pardubice..

no forum sice vedu ale este jsem se nepredstavil tak honzahais 15, velka upa-(HRAKRA od září letošního roku) a kesuju nejradeji: broumovsko, adrspašsko a tady okolo :)nalezy viz. statusbar …

1. Jsme taková proměnlivá skupina, čítající průměrně 1 až 4 osoby. Kešek moc nemáme, vzhledem k tomu, že lovíme už skoro 2 roky;) Ale teď, s přicházejícím létem se trhneme a určitě alespoň tu 100vku dáme:D Jsme z Rychnovského gymplu. Jinak znám ještě jednoho "Lovce" a "Lovkyni" od nás ze třídy a jednu kačerku-maturantku:)

Bude mi 18 a kesuju ode dneska :slight_smile: Jinak jsem z Kralik a na skole v HK. CUS

Věk 23, bydlící a pracující v Chrudimi,chystající se se pomalu na kombajn v PCE…precejen tech otazniku uz je v supliku nalustenejch pozehnane!Prida se nekdo na pravidelne spolecne odlovy?:wink: