S eventy se roztrhl pytel. Tak davame na vedomi, ze chceme usporadat
nekdy v cervnu Prvni geocachersky ples, aneb kdyz kaceri tanci. Bylo
by to pojato jako jedna z geoblaznovin. Nasi spoluakteri hyri napady,
takze by nemela byt nouze o ruzne souteze, samozrejme tombola nebude
chybet. Muzika je jasna, sal taky. Jo, konalo by se to cca 20 km od
Prahy a ubytovani jak kdo chce. Sal je pro cca 250 lidi a po skonceni
akce je mozno v nem i prespat, pripadne pod stany, nebo pod sirakem
na blizke louce u reky. Listing se teprve tvori, takze zkuste navrhnout termin, krome posledniho vikendu, kdy se uz bude pripravovat event u Lakomce. Konalo by se to v patek navecer, v sobotu lizani ran. Zvani jsou uplne vsichni. Mista je dost.
Zúčastním se velmi rád. Moje drahá polovička je mudla, nemající pro můj paralelní geovesmír žádné pochopení... Tohle je fajn nápad, jak jí přesvědčit, že i kačeři mají smysl pro humor... Teda... Myslíte, že je dobrý nápad ji tam brát?
P.S. Ne, že bych si jakkoliv nárokoval určení termínu, ale v první polovině června mám státnice ;-)
Pokud je partner mudla, tak je to nanejvys takticke ho vzit s sebou. Na vylepseni mezilidskych vztahu to jiste bude mit pozitivni ucinek. Pitre, vezmi si na nohy co chces, pokud ti to nebude na prekazku pri tanci. Ani nechci domyslet pripadne slapnuti partnerky. Ale v planu je na vecer spolecensky ubor. Proste maskace az druhy den[;)] Bude to takova popracovni, pohodova zalezitost, ze S+T?
Ten termin vidim 15.6-16.6. Aby jsme minuli ten mega event.
Ples bereme. Rádi si trsnem. Vzhledem k tomu, že se známe z tanečních, nemáme problém. Už se moc těšíme. Komplikace je jenom trochu s termínem, budu tou dobou na služební cestě /MichalSe si beru s sebou/. Snad se kolegyně rozdělí o mou práci a budeme moct přijet. Flower+MichalS.
Já sice akce typu “ples” nemám moc v lásce, ale tohle vypadá na super akcičku s bezva lidma, a tak s radostí zavřu obě dvě oči a s Imaginem dorazíme [:D] Začínáme leštit botičky [:D]
[quote]
Lucecitka: Já sice akce typu "ples" nemám moc v lásce, ale tohle vypadá na super akcičku s bezva lidma, a tak s radostí zavřu obě dvě oči a s Imaginem dorazíme [:D] Začínáme leštit botičky [:D]
[/quote]
Řekl bych, že ples bude krycí název pro veřejnost, aby ta akce nebyla tak podezřelá :-D
Ale hudbu by to chtělo, jinak bude polovina legrace :-)
Jo JO JOOOO!!!! Nápady se stále množí, přípravy vrcholí o překvápka nebude nouze. Termín 15.-16.6. je OK. Hlavně ne o týden později. To bych nemohla ani náhodou, protože tam mám služebku, na které omlouvá jen smrt.
Opravdu se nestačím divit co zajímavých a lákavých akcí se vyrojilo.
Plesání máme v oblibě. Zatím však nedokážeme závazně říci, zda
přijedem. Je to ještě časově daleko. Také tu hraje roli vzdálenost. No
uvidíme.
To je báječný nápad - ples v červnu, to jsem ještě nezažila. Moje polovička sice není mudla, ale zato při pohybu v rytmu tance se nudící, možná že oživení tance podle zadaných souřadnic s GPS v ruce ho přiměje k pohybu [:D] Takže se těším na další podrobnosti.