Prvni jarni cache? :]]

Jen tak pro zajimavost, prvni jarni den na Znojemsku docela vysel, sice taky probehla ta trapna recidiva zimy, chumelenice a tak... ale to bylo, dnes uz bylo polooblacno, dokonce chvilkama slunicko, docela teplo, snih tal... takze prvni jarni den celkem v norme.

Ve 14:40 jsem do skryse ulozil zbrusu novou cache. Tak vlastne trochu na pocest jaru. :] (((Co? proc se chlubim? no, jen tak z radosti, ze se dobre dilo podarilo, aspon doufam. jak bude publikovan listing, prihodim pripadne link))).  

Jeste nekdo? Pochlubte se prece taky... :]]

EDIT: listing uz je publikovan: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=63a0d34e-1e28-44b6-b54d-8afc47b6ff13

(Nejsou nutne komentare, jak je nechutne dlouhy, ja vim, ze je nechutne dlouhy. Podotykam, ze nejsme ve skole a neni to povinna cetba. / A da se to brat z ruznych stran - jde o multi, kdybych vas po trase provazel osobne a za celou dobu vam rekl jen tolik, co je v listingu, asi vam bude pripadat, ze jsem desny nemluva... :) )

No, sice jsem ji jeste nezalozil, ale dnes (vlastne vcera) jsem byl misto obhlidnout a nasel jsem bezva skrys na Large cache:) takze do konce tydne ji tam ulozim…(bude to v blizkosti Olomouce)

[:)]

Taky jednu jarní máme, i když nedopatřením...[;)] Je to další pokračování železničářské série - Stará štreka Drahotuše - Hranice (GC11KPH). Uložena byla sice už 8. března, ale kvůli technickým problémům (viz log) jsme ji poslali k publikaci až tento čtvrtek, kdy po dvoudenní zimě byl skutečně první jarní den...[:)]

Jo, jaro je nepochybne tady, v nedeli jsem ulovil prvni letosni kliste. Budu muset doplnit zasoby repelentu.