Kdopak to bude ? Dej INFO . ![]()
PF 2011 Karel :):)![]()
Kdopak to bude ? Dej INFO . ![]()
PF 2011 Karel :):)![]()
Ja plany mel, ale nakonec sedim doma - kotnik v orteze, vazy v haji
Takze ja urcite ne. Good Luck!
Tak teda Hodně zdraví a PF 2011 .. Karel .
![]()
Ahoj blaznu
se najde dost, ale log jsem zanechal v kesce cestou domu GC24F9Z Brnenska trojcata http://coord.info/GC24F9Z
Jak na Novy rok, tak po cely rok ![]()
Můj první letošní zápis byl v 10:45, nicméně předemnou tam bylo za dnešek zapsanejch asi 10 kačerů co tam byli cca 5 minut po půlnoci/publikaci.
EDIT: Ano, oni jsou ten příspěvek podemnou ![]()
Náš první letošní log byl 5 minut po půlnoci na eventu Půlnoční rychlé špunty a byla to naše 2011. keška:)
V 11:11 Pamatne stromoradi kastanu na Male Klajdovce -GC1KEQ6, jinak celkem dnes 3 + 2x vrite note, neboť s tím pupkem po vánocích nikam nevylezu a jen smutně koukám zezdola na kešíka pohupujícího se ve větvích. A to je prosím ještě výška mnou akceptovatelná, ale ten batoh, ten batoh nelze nechat pod stromem ;);););););););)![]()
3:00 - FTF ![]()
[cache]GC2KRCA[/cache]
[color=blue]GC11NCQ[/color]
Krásná poobědová vycházka, nalezeno v 14:55, ale už tam někdo byl přede mnou. ![]()
Ve 2 ráno jsem byl zkontrolovat 1 keš, co jsem měl cestou, ale to se asi nepočítá
Tato keš [cache]GC2HV72[/cache] pípla cca 30s po půlnoci a protože jsme byli na eventu, ke kterému byla připravena, tak hromadný společný log byl proveden 0:11
Dneska jsem dal 5 kousků, první z nich ve 14.00 a na všech jsem logoval v novém roce jako první.
Tak můj první letošní zápis byl v 15:50hod
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=32b84861-3aab-4a0c-8b00-7b7f6f518cc0
Tak to je hezký =o)))
No my jsme dneska stihli 2. U jedný nám včera uteklo TTF, tak jsme si aspoň zalogovali letošní prvenství. A u druhý nás dneska někdo předběhl. Snad nějakou ještě stihneme..
Nám se na Nový rok povedlo ulovit také 2 kousky.Jedna keš před obědem Narozeninový dárek GC1KWB3 a druhá při odpolední vycházce Rýdův kopec GC10JHB.