poučí někdo prosťáčka, co tato hláška znamená?? nárok na FTF je mi jasný, ale jak dokážu nárok na FTFADN??
Fotkou?
A kdy je nález právoplatný? Tehdy když se svléknu u cache a vyfotím, nebo teprve tehdy kdy tam dojdu 100 (200,500 a více) metrů???
Já vím blbost, ale taky mě to onehdá napadlo. ![]()
Takhle se pěstuje exhibicionismus… :):o
Tohle jsem fakt ještě neslyšel, ale až uvidím někde pobíhat nahýho človíčka s GPS, tak už budu vědět, že to není žádný ouchyla ![]()
Smeroplatnej bude tak i tak, v druhem pripade napises treba FTFADN100 (200, 500…) ![]()
muhehe k jaké je to keši?
k jakekoliv chces ![]()
a jinak povinne [cache]GCZ2DP[/cache]
Když jsem tohle ve článku o zkratkách četl poprvé, docela jsem se zarazil. Pak mě ale napadlo jestli se tak neříka lovu bez GPS. Je ale fakt že od té doby jsem se s tím nihde nesetkal. Tak fakt nevím.
Bud je tve vysvetleni spravne, nebo amici chytli uz takovou geocachingovou perverzi, ze si na to udelali i zkratku. ![]()
no toto mi neda neozvat sa
prve historicke FTFADN som uskutocnil ja s PC Romeom (a nesedeli sme si pri tom na kolenach). dokazovat nebolo nic treba, pretoze tam boli aj svedkovia.
mam takisto pocit, ze som autorom tejto skratky a preto by moje slovo malo mat v tejto veci nejaku vahu.
navrhujem nasledovne - na pamiatku Naked Cacher-a (skutocna osoba, dohladajte si jej logy) - sa odteraz TFTADN uznava cloveku, ktory prida do logu svoju obnazenu fotografiu, kde si prirodzenie zakryva kesou. ak sa prirodzenie neda zakryt kesou (prilis mala kes, prilis velke prirodzenie alebo oboje), moze si pomoct aj GPS alebo rukou. proste musi byt jasne, ze je to spravna kes, nahy clovek a tma.
pocas dna je to FTFN, co je vlastne este viac.
velmi uznavane su aj DNFN a DNFADN, tu je potrebne aspon 10 minut aktivne hladat.
no tak som nasiel presny log
takze podla toho to vyzera, ze to vymyslel PC Romeo
jo! nasiel som ho, bola to fuska
Tak to je legrace (slušně řečeno) a asi to někdy zkusím.
Těším se, jak se bude bookmark rozrůstat. ![]()
No musim rict,ze tahle zkratka mi upoutala hned kdyz jsem zacal zjistovat,co je to vlastne ten geocaching zac.
A pak jsem si na ni zcista jasna vzpomnel na jedne kesce nesouci shodou okolnosti nazev "Kokotske rybniky" - no kde jinde si dat tohle ftf,ne?
Do logu jsem zapsal zkratku,ale po zrale uvaze jsem se rozhodl fotku jako dukaz neprikladat,abych nejak nesnizoval vaznost kesky nebo autora.
;)Ale legrace to byla!
děkuji za snahu poučit, ale ještě mi není moc jasné to po tmě a nebo má být potmě ?![]()
Proc bys tim mel snizovat vaznost kesky nebo autora? Me to pobavilo, diky!
![]()
No tenkrat jsem jeste nevedel,kdo se pod jakym nickem skrejva, tak jsem si netroufl. Ale jestli nebude vadit,dodatecne ji prilozim:)
Ty jo za chvili to bude jeste FTF s prstem v nose, FTF pri chuzi po rukach, FTF na chudach atd atd:D
asi už další příspěvek nebude, takže zamykám a děkuji všem, kteří se zúčastnili.
assgn