Prznění češtiny na mapách GC.COM?

Dělám něco blbě nebo je nějaké novum na mapách na GC.COM, že se něco zobrazuje správně česky a něco ne? Chci se po úspěšném celodenním keškování zalogovat a co nevidím místo Velkého Dářka…
www.ilcik.cz/smazat/velke_darko.jpg

O rybnících v okolí ani nemluvím.

Vypadá to, že dělá Američanům problém napsat Ř,É,Ý a rybník:). Zvláštní je to, že se tohle děje jen v této oblasti. Co jsem koukal, všude jinde jinde jsou už jména dobře. Zajímavé…

A co teprve prznění češtiny v listinzích a lozích některých kešerů? :smiley:

Jo to souhlasím, pokřivená čeština na Googlu to beru, ale že češi neumí česky a vůbec jim to nevadí? to se asi buditelé obrací v hrobě.

PS abych to uvedl na správnou míru tak češi jsou správně česky Češi

A začni u sebe.Myslím,že souška učitelka by tam něco našla.Hujere,co třeba to malé t na začátku věty?A co čárka v souvětí? :slight_smile: :stuck_out_tongue: :smiley:

Nehledě toho, že za nás se ještě psalo PS jako P.S.: :):slight_smile: Ale to je jen detail :slight_smile:

nehlede na to, ze mi před tim ps něco chybi :smiley:

Nechci vyvolavat flame, ale dle meho nazoru je na internetu stejne nejlepsi pouzivat cestinu bez vsech "nabodenicek kratkych a dlouhych". Pak mam alespon jistotu, ze napsany text prectu z jakehokoli pc s libovolnym operacnim systemem a v jakemkoli prohlizeci. Vzdyt prece kodovani cestiny neni normovano jen jednim zpusobem, ale kodovych stranek je vice. A to, co se napise a vypada cesky na jednom zarizeni, muze se na jinem zobrazit temer nectelene..

Já mám zkušenost,že když chci někoho upozornit na chybu,sám tam nadělám spoustu jiných. :slight_smile: Proto to přátelské šťouchnutí do Krkovičky. :wink:

Dekuji za odborné posouzení mé práce soudruzi učitelé, sám si dávám za pět a mlčííím…

No, koukám, kam jsme se to v diskuzi zase dostali.
Já tím chtěl jenom naznačit, že by mě zajímalo, proč to na velké části map funguje a někde ne…a ne, koho učila souška a koho pančelka…