Ahoj všem kachnám.
V nedeli jsem si zalozil kesku a jeste neprobehla publikace a ani mi cca týden nechodi publikovane nove kesky. Nevite nekdo kde je problem?
Predem diky za info
KarfikCZ
Nejdriv je nutny vedet, jestli anhodou tvuj revivr neni treba na dovoleny, maj tu na to dokonce zvlastni vlakno
Jinak tyden jeste nic neznamena… Pokud jsi opravdu poslal kesku do fronty, tak se koukni, jestli ti k ni revivr neco nenapsal. Pokud ne, tak se k ni proste jeste neprokousal. Navic tu mame jako bonus keskomerku - v pravym sloupecku. Tam vidis kolik zhruba keis je ve fronte… K tomu nechozeni notifikaci - mozna je to blbej dotaz, ale mozny to je - a vyslo mezitim neco? Jinak pokud to mas pres TMobile a to jejich upozorneni, tak ver, ze to brzo (s cervnem) skonci..rusej to…
Jak už bylo v jiných vláknech napsáno mnohokrát, je potřeba být trpělivý. Reviewer ve tvém kraji se možná k publikaci ještě nedostal. Někdy trvá schvalování hodinu, jindy několik týdnů. Záleží na tom, jak moc jsou revieweři zrovna zaneprázdněni. Prostě čekej, ono se na tebe jednou dostane.
Možná je v tom odpověď i na druhou otázku. Pokud ti už týden nepřišla žádná notifikace nové keše, je možné, že ve zvoleném okruhu žádná zrovna nebyla schválena.
No teda, takovou početnou odpověď jsem nečekal :-), tak popořadě.
PM jsem a ještě dlouho budu:-)
Jednou mi retriver psal ohledne souradnic, měnil jsem je.
Keskoměrku pozoruju, ale nějak si neumim představit jaký počet je třeba první žluté políčko.
K notifikaci, jestli něco vyšlo samozřejmě nevím:-) dobrá otázka a T-Mobile naštěstí nemám.
Odkaz na profil z GC jsem jednou dal, ale nějak se asi nepovedl. Dneska na tom zapracuju.
Děkuji všem za info. Otevřu si Frisco a budu trpělivě čekat :-))
Jednou retrívři prozradili, že jedno políčko je 20 krabic, které čekají na publikaci. Je je to na celé republice a evidentně si tam mohou napsat, co chtějí, viz BR na Apríla.
A pokud chceš zjistit, jestli vůbec něco bylo publikováno, podívej se ve svém profilu na Seznam nejnovějších v xxxx kraji, je to vpravo v Možnostech vyhledání. Ale řadí se to podle Data placed, takže nejnovější, kde owner dlouho připravoval a pak nepřepsal datum může být i několik měsíců vzadu.
Pokud ji tam owner umístil v listopadu a publikované je to teď, je to v pořádku, ale naprosto k ničemu, nic to neříká. Ale myslím, že je to spíš datum počátku práce na listingu a pak by se mělo opravit na datum skutečného umístění schránky. Ale v každém případě, pokud by to GS řadil podle data publikování, mělo by to větší vypovídací sílu. Ale to je asi takový trest BM, aby se v tom nemohli snadno orientovat.