Publikace novych kesek

Ahoj všem kachnám.
V nedeli jsem si zalozil kesku a jeste neprobehla publikace a ani mi cca týden nechodi publikovane nove kesky. Nevite nekdo kde je problem?
Predem diky za info :wink:
KarfikCZ

Ahoj.
Keš nemusíš mít schválenou i měsíc (extrém), 3 dny je krátká doba.
Notifikace musíš mít nastavené.
Jseš PM?

Nejdriv je nutny vedet, jestli anhodou tvuj revivr neni treba na dovoleny, maj tu na to dokonce zvlastni vlakno :wink:
Jinak tyden jeste nic neznamena… Pokud jsi opravdu poslal kesku do fronty, tak se koukni, jestli ti k ni revivr neco nenapsal. Pokud ne, tak se k ni proste jeste neprokousal. Navic tu mame jako bonus keskomerku - v pravym sloupecku. Tam vidis kolik zhruba keis je ve fronte… K tomu nechozeni notifikaci - mozna je to blbej dotaz, ale mozny to je - a vyslo mezitim neco? :wink: Jinak pokud to mas pres TMobile a to jejich upozorneni, tak ver, ze to brzo (s cervnem) skonci..rusej to…

EDIT: koukam ze nas odpovedelo vic zaroven :smiley:

Jak už bylo v jiných vláknech napsáno mnohokrát, je potřeba být trpělivý. Reviewer ve tvém kraji se možná k publikaci ještě nedostal. Někdy trvá schvalování hodinu, jindy několik týdnů. Záleží na tom, jak moc jsou revieweři zrovna zaneprázdněni. Prostě čekej, ono se na tebe jednou dostane. :slight_smile:

Možná je v tom odpověď i na druhou otázku. Pokud ti už týden nepřišla žádná notifikace nové keše, je možné, že ve zvoleném okruhu žádná zrovna nebyla schválena.

Edit:

Je PM. Zde je jeho profil.

Pro kolegu Karfíka: Je dobré dát v nastavení zdejšího profilu odkaz na profil na GC.com.

No teda, takovou početnou odpověď jsem nečekal :-), tak popořadě.
PM jsem a ještě dlouho budu:-)
Jednou mi retriver psal ohledne souradnic, měnil jsem je.
Keskoměrku pozoruju, ale nějak si neumim představit jaký počet je třeba první žluté políčko.
K notifikaci, jestli něco vyšlo samozřejmě nevím:-) dobrá otázka :slight_smile: a T-Mobile naštěstí nemám.
Odkaz na profil z GC jsem jednou dal, ale nějak se asi nepovedl. Dneska na tom zapracuju.
Děkuji všem za info. Otevřu si Frisco a budu trpělivě čekat :-))

Jednou retrívři prozradili, že jedno políčko je 20 krabic, které čekají na publikaci. Je je to na celé republice a evidentně si tam mohou napsat, co chtějí, viz BR na Apríla.
A pokud chceš zjistit, jestli vůbec něco bylo publikováno, podívej se ve svém profilu na Seznam nejnovějších v xxxx kraji, je to vpravo v Možnostech vyhledání. Ale řadí se to podle Data placed, takže nejnovější, kde owner dlouho připravoval a pak nepřepsal datum může být i několik měsíců vzadu.

Ahoj,
od úterý 14.6-19.6. jsem mimo schvalovací proces. Hnedka v pondělí se vrhnu na všechny resty.

Děkuji za pochopení

Petr

No jo, celej Skupec, zase to všechno vypustí najednou ráno. :@

a je to vysvětlené :slight_smile: Díky za info Petře :slight_smile: Užívej si dovolenou nebo co to máš B)

Dívám se na tu tvou keš, máš tam nějaký problém, napíšu ti to formou rev. note

karfikCZ: ja wiki si pod heslem reviewer muzes zjistit, ktery rev. ma na starosti tvuj kraj :wink: pak se tohned lip zjistuje vsechno :slight_smile:

Je to datum umístění, nikoliv publikace, takže není důvod jej přepisovat na publikaci. GS řeší uvedení data publikace, ale asi je to na delší běh.

Tak to vypadá že nám v pondělí něco pípne na Kladně :slight_smile: To abych si vzal dovolenou… :slight_smile:

Pokud ji tam owner umístil v listopadu a publikované je to teď, je to v pořádku, ale naprosto k ničemu, nic to neříká. Ale myslím, že je to spíš datum počátku práce na listingu a pak by se mělo opravit na datum skutečného umístění schránky. Ale v každém případě, pokud by to GS řadil podle data publikování, mělo by to větší vypovídací sílu. Ale to je asi takový trest BM, aby se v tom nemohli snadno orientovat.

Geocaching má být hra. Tohle se hře začíná vzdalovat.:expressionless:

A to jako kvůli datumu :o

+1

vřele děkuji za publikaci. Po odkliknutí publikace za půl minuty, no to teda čumim:-) Klobouk dolu. Díky retvívrovi a ještě jednou … :slight_smile: