chystame se na nasledujici vypecenou akci - http://pochod.vyskovnice.cz/ (ve zkratce … 100 km pesky okolo Brna behem 24 hodin ;)).
Potrebovali bychom pujcit nejakou GPSku, ktera vydrzi dostatecne dlouho funkcni. Aby s vymenou baterek (bez nutnosti nabijet v aute nebo v siti) vydrzela celych 24 hodin - na cacheky nebude moc cas, sila a nalada, ale pry byva dost problemu s bloudenim, takze chceme mit trasu v GPSce.
"Zavod" zacina v tento patek 5.6. … pokud GPS nutne nepotrebujete, urcite se nejak domluvime.
Samozrejme pokud se nekdo chce pridat, budeme radi … registrace je mozna i na startu
nazdar,
máš vlastní CWG? Pokud jo, vem nějaké na směnu, já tenhle pochod taky jdu a se mnou ještě jeden kačer (bohužel bez vlastního kolečka), tak můžem na startu něco málo směnit. Ale jak jsi psal, na keše asi nebude čas a hlavně síly.
Co se týče navigace, tak já beru garmina s větším množstvím náhradních baterek, takže zásoby ele. energie určitě vydrží, těžko ale říct, jestli vydržím já… jinak bych klidně nabídl, že bys jsi se mohl přidat k nám… protože až odpadnu já, jde i garmin, tak na mě nejde moc spoléhat.
Jinak na pochod mají super připravený GPX, když půjdeš podle navigace, tak se neztratíš…
My jsme nejak propasli prihlaseni, takze se budeme hlasit az na startu, ale doufam, ze nebude problem se s poradately domluvit, abychom mohli jit pripadne spolu.
Jste tam jako team nebo jako jednotlivci (pokud teda jste uz prihlaseni)?
Tak my už jsme přihlášeni a jsme jako tým (kfilmu.neťáci, tedy weri a Fruiko) a už máme pevně daný start na 20:25. Co jsem někde zaslechl, tak ti, kteří se přihlásí až na místě, budou zařazeni za ty již zaregistrované. Pokud bychom museli čekal pár minut, tak problém nebude… horší by to bylo s půlhodinou a podobně.
Navíc já jedu hodně natěsno z Prahy a je šance, že dorazím třeba i později, než budu mít start (záleží na D1)… takže na mě jako zdroj navigace opravdu nejde moc spoléhat.
Další informace pro případné zájemce o pochod:
registrace je od 19:30, dodatečně registrované rozhazují do všech startovních pozic a kdo dřív přijde, může si i vybrat, kdy bude chtít startovat.