Puzzle, tajenky, sudoku

Čao,

máte někdo na paměti nějakou (zřejmě mystery) kešku, kde k získání souřadnic bylo třeba složit puzzle, vyluštit tajenku nebo sudoku? Složil jsem si puzzle u Puzzle mystery a začalo mě to bavit :slight_smile:

Dík, pokud si na něco vzpomenete.

Hardihood

v Ostravě např. tyhle:
MEXIKO / MEXICO - [cache]GC1B67W[/cache]
ORTEL NAD BIKOCOMEM - [cache]GC1BQF2[/cache]
Prirodni rezervace Stepan - [cache]GC1B34P[/cache]

díkes, v létě se chystám na Colours of Ostrava, to bude :))

Malinske SU-DO-KU - GC1DXMV

Nebo taky Puuzzle u zrzavé vody GC125RJ

Sudoku [cache]GC1JRP9[/cache]

Napadá mne toto http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?key=Sudoku&submit4=Go :wink: Jinak třeba Ostrovní Sudoku [cache]GC1MNQF[/cache], Prague Stairs Voticka [cache]GC1NPC8[/cache]…

Alicino sudoku, na Praze 8

Koukni na moje mysterky :slight_smile:

Čistokrevná puzzle cache je třeba Olomoucké přednádraží ([cache]GC1901H[/cache]), sudoku cache v Olomouci "Tuzex" ([cache]GC218JH[/cache]), sudoku říznuté s multinou "Procházka po ZOO Olomouc" ([cache]GC1DDDQ[/cache]) a číselná křížovka v Českém Těšíně "Číselná" ([cache]GC1AX3D[/cache]).

Je toho relativně dost, záleží, kde se pohybuješ a lovíš. A abych si taky udělal reklamu, tak moje keš "Staříč - Rozhledna Okrouhlá" ([cache]GC1X04F[/cache]) je osmisměrková :wink:

Taky se mi libi takovehle kese, jednu puzzle kes pripravuji ve Stredoceskem kraji, az priste pojedu za rodici, tak chci ulozit krabicku (misto uz mam zamerene, listing pripraveny) a odeslat ke schvaleni, tak do mesice doufam, ze to bude :).

Krizovkarska kes od DP.mana: GC1MWX4 http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=eea401b0-b365-4b23-886c-b4d87d035b7c

Nebo třeba [cache]GC1DC11[/cache], ale to je malinko z ruky :wink:

jestli rad cestujes doporucuju zlin ..je tam hned mala serie techle srandicek :wink:

muzes zacit u sudoku - GC1DABX Sudoku (Unknown Cache) in Zlínský kraj, Czechia created by DA+RA
a pak uz jen
Zakódované obrázky - GC1GN7N Zakodovane obrazky (Unknown Cache) in Zlínský kraj, Czechia created by DA+RA
Kakuro - GC1P2HC Kakuro (Unknown Cache) in Zlínský kraj, Czechia created by DA+RA
Magnety - GC1ZTQN Magnety (Unknown Cache) in Zlínský kraj, Czechia created by DA+RA
Flotila - GC20576 Flotila (Unknown Cache) in Zlínský kraj, Czechia created by DA+RA

a jeslti ti to prijde malo tak zkus prazske hadanky od Fantomase viz Geocaching > Groundspeak - User Profile nebo Enigmu GC1N8FF ENIGMA (Unknown Cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by Deny

:slight_smile:

Různé klony sudoku si můžeš procvičit na [cache]GC1TJJ3[/cache] Japan kousek od Slaného.

Sudoku v Brně: GC1HKZ0

Já si užil tuhle skládačku http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=b0f2cdca-fd8d-4894-943d-8e47d481ab00 , ještě tedy nemám odloveno, ale luštění mě bavilo;)

Zajímavé Sudoku v Čáslavi [cache]GC21M2B[/cache]
Puzzle v Praze [cache]GC22Q73[/cache]

Dneska jsem našel jedno puzzle tak ho sem dávám: [cache]GC1HWYN[/cache]

díky za tipy, jsem přepuzzlován :))

Včera jsem luštil:
[cache]GC1DAJR[/cache]