Ahoj, toto je má první zpráva na tomto foru, doufám, že se najdou i tací, kteří mě nebudou pranýřovat.. jsou přece Vánoce a tak se snad najdou dobří lidé.
Předem upozornuji, že jsem člověk se "starším datem narození" a tak mi zkratky příliš neříkají, s pc si však přiměřeně věku rozumím.
Rád bych si udělal statistiky tak jak je má většina z Vás, ale přestože jsem přečetl snad všechna témata tady na foru, moc jsem z toho nepochopil.. to je samé gpx, GG, gSAK, geoget, makro, automatická aktualizace, ruční statistika atd a buh ví co ještě.
Rád bych si pro začátek udělal jen mapu ČR s tečkama nálezu a tabulku obtížnosti / terénu. V současné době lovím tak, že si vytisknu stránku z GC.com a jdu hledat, neposílám si žádné data do GPS. Jsem poměrně na začátku, mám jen cca 15 úspěšných nálezů a tempo přírůstků je adekvátní věku ;-). Používám XP plus IE, stáhnul jsem si i nějaké programy, ale nejsou pro mě příliš user-friendly a tak jsem se odhodlal k této zprávě… jo a taky nejsem Premium member na GC.com.
Prosím o co přesný postup co se musí udělat, nejlépe psán stylem pro debila, protože jinak to nepochopím ;-).
Omlouvám se všem, kteří mě nebudou mít rádi, ale opravdu jsem se snažil docílit toho samostudiem, věnoval jsem čtení zdejšího fora dost času, dále několika násobně více času zkoušení různých stáhnutých programů a web-stránek, ale výsledek se nedostavil…
Díky všem za snahu. PaTTrick