Ahoj, do předu upozorňuju že jsem trochu lamička.
Do teď jsem si do gps stahoval cache přes GC volbou "send to GPS"
Ale chtěl bych:
Stahovat data keší z vybrané oblasti a hromadný import souřadnic do GPS.
Absolutně v tom plavu, slyšel jsem o programu Geoget, ale ten neexportuje data z GC.
Takže jak mám exportovat kese z GC bez PÚ?
Díky ![]()
co je PÚ???
Premium účet
to se píše PM, jako Premium Member
nezavádějte tu zas nějaky novy nesmyslny zkratky ![]()
fremen.cz: premium ucet.
Prochy20: pomoci programu GeoJarry.
S474N: GeoJarry mám stažený, ale kam ho mám nakopírovat?
Jinak na PÚ, nevidím nic nového je to docela vžité tak nerýpejte a radši mi pomozte ![]()
Uvítal bych nějaký odkaz s návodem pro debily, děkuji.![]()
já PÚ vidím dnes poprvé… takže asi tak
jsem si lámal hlavu nad tím, co chceš s Památkovým Úřadem…
když už jsme u toho. nevěděl by jste někdo proč když si stáhnu loc soubor(po jednom z listingu)mi HTCečko vyhodnotí tento soubor jako neplatný? už se to jednou řešilo ve vlákně o Handygeocaching a nevyřešilo se nic. Případně mužů tento(nejsem PM)soubor zaslat k provereni.
BTW. mobilni verse GJ se asi nepripravuje?(Android)
Ja to zase povazoval za preklep a rikal si, co tim mysli stahovat bez uradu prace…
Premium Member - PM, premiový účet - PÚ. Co je na tom k nepochopení.
Jinak už se mi podařilo vložit GeoJarry do GeoGetu. Teď to stahuje moje nalezené keše tak uvidím co z toho vyleze. Jinak děkuju všem za radu a že jich bylo ![]()
K nepochopení je jen to, že zkratku PÚ tady fakt asi všichni kromě tebe vidíme poprvé ![]()
No, hlavně, že ti to stahuje ![]()
Tak pardooon už jen PM ![]()
Ještě otázka, dostal někdo už za používání toho pluginu BAN? Nerad bych přišel o svůj účet to radši budu stahovat ručně nebo si koupím PÚ, teda vlastně PM!! ![]()
Já osobně nedostal, musíš s tím pracovat tak nějak trochu normálně, ne sosat rovnou celou Evropu. Nicméně PM zvaž, určitě ti to ulehčí práci.
Tak mi to vyhodilo jakýsi seznam keší a jak to mám dál stáhnout do GPS ?![]()
Druhý řádek, levá strana, 3.zprava - exportovat seznam… Pak jen zíleží jakou gps máš, podle toho vybereš druh gpx…
Díky díky už to běhá :D:D
Když se bojíš banu, založ si 2. účet. A stejně nemá smysl stahovat celý okres, páč stejně bude půlka keší rozkradených, než se k nim dostaneš.