Generuju je z GeoGetu pomocí AutoStatu, GeoJarry a BadgeGenu.
Spoustu problémů už jsem vyřešil pomocí funkce hledat, ale s něčím fakt nemůžu hnout… A navíc nějak ani netuším, do které sekce fóra dotaz směřovat…
a) proč se mi "nálezy podle měsíce" v roce 2011 zmenšují tak, že je graf nečitelný
b) proč se mi mapky v nálezech podle krajů a nálezech podle okresů vybarvují blbě? (např. v jednom chybí středočeský kraj, u druhého zas Praha)
Používáš šířku větší než si u Zeměmluvu představují že je správná.
Můžeš je zkusit přelstít, když si někam do hlavičky generovaného kodu (někde za START) vložíš toto:
Ty statistiky kraju a okresu --to spis vypada na nejak spatny nastaveni polygonu. Navrhoval bych projet databazi nejakym ti scriptem na prerozdeleni na polygony…jak jen se to jmenuje --Geoget je na druhym pC tak nevim, ale nekdo urcite poradi. Ono to klidne muze bejt tim , zev databazi je diakritika spatne a tady se to nesrovna s tou spravnou.
Ale divider pracuje jen tam, kde tag jeste neni. Takze napred vymazat tagy pro kraje a okresy.
Co se cestiny tyka - pokud mas Win 7, ze? Tak si tu najdi jak na to, uz to tu bylo mnohokrat. Je to i na webu GG.
Jj, mam Win 7, 64bit, originální CZ verze. Češtinu nastavím a ty atributy smažu. Myslel jsem, že kdyz ten Divide pustim znova, že to přepíše… Takže to smažu. Diky.