Rada se statistikami z GeoGetu

Ahoj,
sháním někoho, kdo by mi trochu poradil, proč mi vygenerované statistiky
(viz. můj profil na gc.com - Geocaching > Groundspeak - User Profile) dělají nepořádek.

Generuju je z GeoGetu pomocí AutoStatu, GeoJarry a BadgeGenu.
Spoustu problémů už jsem vyřešil pomocí funkce hledat, ale s něčím fakt nemůžu hnout… A navíc nějak ani netuším, do které sekce fóra dotaz směřovat… :slight_smile:

a) proč se mi "nálezy podle měsíce" v roce 2011 zmenšují tak, že je graf nečitelný
b) proč se mi mapky v nálezech podle krajů a nálezech podle okresů vybarvují blbě? (např. v jednom chybí středočeský kraj, u druhého zas Praha)

Moc díky, pokud někdo pomůže…

Robert

neprijde mi ze by jsi graf mel nejak maly

Někde jsem vyčetla, že to dělá, když máš nastavenou moc velkou šířku statistik (width). Opravila jsem to a u mě už je to ok - tak to taky zkus.

Edit: konkrétně se jedná o tohle:

Šířka výstupního HTML

WIDTH 750

Používáš šířku větší než si u Zeměmluvu představují že je správná.
Můžeš je zkusit přelstít, když si někam do hlavičky generovaného kodu (někde za START) vložíš toto:

Díky za radu, šířku jsem měl 724 - zkusil jsem 750 a nic :frowning:

Konkrétně to u mě vypadá takhle:

Aha, tak problém vyřešen :slight_smile: Nastavil jsem že i rok 2011 je defaultně skrytý a už mi to funguje… :slight_smile:

Ale stále řeším ten problém s kraji a okresy:

a co je za problém ? blbne čeština ?
Máš ponechané doporučené nastavení ?

Vstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)

INCODING cp1250

Výstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)

OUTCODING utf-8

Češtinu zatím neřeším, spíš mi jde o to, že ta mapka není vybarvená tam kde má být - graf na boku je dobře, ale mapa s nim nekoresponduje…

aha, na první pohled jsem si nevšimnul. to chce se na to podívat na místě anebo aspoň pošli template file.

U mě to právě vypadalo stejně a vyřešila jsem to tím zmenšením velikosti. Je divné, že to u tebe nefunguje. Zkoušel jsi třeba i 700?

Jj, chyba bude někde v template, ale nemůžu jí najít. Ale nevadí, defaultně skryté to funguje…

tak v mem template je

# Šířka výstupního HTML
WIDTH 710

já mám 770.

Kdo dá víc ?
:stuck_out_tongue:

Ale no tak, děti, tohle není aukce :smiley: Neřešte už šířku, chyba bude jinde. Víc mě mrzí ty kraje a okresy… :frowning:

Mimochodem, co to máš za Windows ? Nejsou to nějak podivně nastavené anglické Okna jen s částečnou podporou Česka ?

Ty statistiky kraju a okresu --to spis vypada na nejak spatny nastaveni polygonu. Navrhoval bych projet databazi nejakym ti scriptem na prerozdeleni na polygony…jak jen se to jmenuje --Geoget je na druhym pC tak nevim, ale nekdo urcite poradi. Ono to klidne muze bejt tim , zev databazi je diakritika spatne a tady se to nesrovna s tou spravnou.

Tak sem hledal --zkus prohnat GEOGET pluginem (scriptem) DIVIDER nebo DIVIDE podle toho co v pluginech najdes a pak udelat znova statistiky

To jsem zkoušel ještě večer… Plugin Divider co je součástí GG. A taky nic. Zkusím nějak opravit tu diakritiku a třeba se to vzpamatuje.

Ale divider pracuje jen tam, kde tag jeste neni. Takze napred vymazat tagy pro kraje a okresy.
Co se cestiny tyka - pokud mas Win 7, ze? Tak si tu najdi jak na to, uz to tu bylo mnohokrat. Je to i na webu GG.

Jj, mam Win 7, 64bit, originální CZ verze. Češtinu nastavím a ty atributy smažu. Myslel jsem, že kdyz ten Divide pustim znova, že to přepíše… Takže to smažu. Diky.