Ahojky. V jednom tématu řeším,co si mám koupit za navigaci a tady bych potřeboval s přihlášením na geocaching.com.Už se mi povedlo přihlásit,udělat vlastní profil,ale když kliknu na kešku,tak se mi tam neobjeví souřadnice a furt to chce nějaký validační kód.Když si ho nechám poslat na mejla a pak to potrvdim,tak to stejně nejde.Píše to tohle"Validační kód nerovná se informaci účtu. Můžete být používající kódu ze staršího emailu. Kontrolujte váš inbox pro nejaktuálnější validační instrukce".To je překlad z překladače,protože já anglicky neumím.:@
Tak kdyby jste někdo náhodou věděl,co dělám blbě,nebo co bych měl udělat,tak předem děkuji za napsání.
Mějte se
Přihlaš se, jdi na tuto stránku a tam klikni na Email my validation code. (pokud máš nastavené automatické přihlašování, tak na to klikni přímo tady) a oni ti pošlou mailem nový validační kód. Jinak pokud máš problém s angličtinou, můžeš zkusit Geocaching česky, pomoct ti může i tento článek na wikipedii.
To je právě to,co nefunguje. Kódů jsem si už nechal poslat vícero,ale furt mi to háže tu samou hlášku. Fakt už nevim,nevim ![]()
ja nevim, ale mne se zda, ze tam zlobi dvoji email. nepreposilaji se ti emaily jeste na nejake dalsi konto, z ktereho validujes? pripadne jsi zmenil po registraci email a na tom prvnim emailu to nepotvrdil?
Taky je možné, že je problém v něčem jiném. Když ti pošlou ten mail, máš tam ten validační kód napsanej, musíš ho ovšem následně manuálně vyplnit na té stránce s validací.
Proto Groundspeak pro zjednudušení zároveň v tom mailu píše odkaz, na kterej když klikneš, tak ten kód na validační stránce vyplní za tebe. Jenže problém je, že se často stává, že ten odkaz je napsanej blbě, např. http://www.geocaching.com/validace=?hk5jhi5wewi7 . No a jak vidíš, ta část "wewi7" v tom odkazu chybí, takže když na to klikneš, tak vlastně klikáš na nesprávnej odkaz, tím pádem se vyplní blbej kód a proto ti to napíše, že validace neuspěla…
Samozřejmě to je jen možná hypotéza toho problému, já jen, že vím, že jim to často dělá a kdo si toho nevšimne, tak může mít pak problémy…
Všem děkuju za radu a pomoc. Nakonec mi to musel předělat kámoš. Tvrdí, že to bylo tím, že jsem měl háčky ve jméně. Tak nevim, nevim. B)