Rail Gun Dora

Hledám někoho, kdo chce taky získat souřadnici k této krabičce (Rail Gun Dora): http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=8bcb8d45-5426-44dc-84d5-78fcb7d55f29&log=y&decrypt=

Do toho bych šel.
Sice ta mapa sama o sobě je nuda, ale ve spojení s keškou…co by člověk nevydržel, že :slight_smile:

Já se rád přidám. Sice jsem už souřadnice získal (sám), ale rád si znova zahraju.
Jediná poznámka je, že nesmí být moc velký teplo, jinak se mi počítač vypne.

Posunuju nahoru.

Taky bych potřeboval získat souřadnice, sice jsem už dlouho nic nehrál, ale společně to určitě zvládnem. :slight_smile:

ivane, pak nezapomeň poslat souřadnice, já už 15 let nic nehrál (teda win solitaire nepočítám :smiley: )

hele ty pilote..ty to brutneš;) :smiley:

kdybych na to měl čas, tak jo, ale takhle …
hele, co kdybys mě rovnou zapsal do logbooku, na gc.com to už zvládnu z práce :D:D

Nejde si nekdo zahrat? Jsme tam jen tri :frowning:

kdyby byl zájem o dalšího hráče, tak bych se přidal

Tak bohužel už jen dva:(, nějak se mi z toho hroutí počítač. Už je to veterán a na takovou velkou zátěž není stavěný:D, zítra to zkusím trochu poladit.

nojo, tak nic, treba zitra :slight_smile:

To jako jo:-D Hej, napiště mi někdo na ICQ když tam pujdete…mrknu na vás;) 1773šest9812

Hi hi :slight_smile: tobě nestačí MF, ty chceš i QF :smiley:

Tak tohle je hodne velka parada, pred par lety jsem na tehle hre docela ujizdel, i kdyz dora nebyla moje oblibena mapa, nejradsi jsem mel opravit tank, rozstrilet branu a vyhodit do vzduchu palivo:)
Zkusim znovu stahnout a ozivit si tuhle hru, byla to parada…

…Enemy in the sky…":smiley:

Jo … mapa RailGun je opravdu děsná, sám ji rád nemám. Ale celá cache vznikla právě na závislosti mapy a prostředí kde pixla je. Jinak by to vůbec nebylo. Proto jsem nemohl použít buď tebou zmíněný FuelDump, kterej mimo jiné taky nemám rád, nebo mou nejoblíbenější Radar.

Jenže…to už je dávno, co jsem v tom jel:-D

A ještě…jsem si vzpoměl něco pro pobavení, pro ty co už vědí o čem ENEMY TERRITORY JE:) YouTube Movie

to video je presny :smiley:

Diky sehranemu teamu s vopetem dohrano ve dvou, ale bylo to maso! :smiley:

No a dneska mi to nedalo, a odehral jsem to jeste sam :)) Takze potvrzuju, jde to s trochou taktiky i v jednom :wink:

Přidal by se někdo ke mně?