Prosil me "mluvci" tymu Geotrailmaster, abych tady podekoval vsem ceskym a slovenskym kacerum, ktery si "Quer durchs Weinviertel" uz absolvovali, za jejich zajem, a zejmena abych vyridil obrovskej a srdecnej dik tem kolegum, ktery v pripade potreby nahradili chybejici filmovky a tak.
Ale…! Hlavne mu lezi na srdci, ze nektery kaceri, ktery nenasli krabicku, lepej ty svy zatraceny nalepky vsude kolem (a povazujou to asi za obrovskou taskarici a platnej log). Prej to delaj jen cesky a slovensky tymy. Doted to bylo tolerovany, ale owneri zase ty nalepky pokazdy pracne seskrabavaj, aby nebudili nici nevoli.
Takze mam vyridit, ze kdyz neco nekdo nenajde (a nic nenahrazuje), tak nema nikam nic lepit po okoli, ale mlaskave doma sednout a napsat pres GC-ucet ownerum, ze tam byl a tuhle a tuhle a tuhle krabku nenasel. Nacez si to (celej dotycnej tym) stejne zalogovat bude moct. – Naopak logy za nalepky lepeny po znackach, stromech a patnikach budou vesele mazany.
Diky za info, prave sedim v bratislave a za dve hodky bych mel byt na PT. Lepit samolepky okolo je opravdu hodne drze a nesmyslne. Uz se tesim na lov a preju hezky den do rakouska.
Ale no zas tak prisnej bych na nikoho nebyl, ale nedela se to, no. Jo - a zdaleka ne vsechny krabicky jsou videt uz na sto metru, tusim ze dve jsme museli i hledat, nez na nas vykoukly…
(No a kdyz uz pisu, tak gratuluju ke Znojemsky okurce, Honny! B))
lepit samolepku na misto kde si myslim ze by kes mela byt – to me prijde uz dost teda – nechapu ze takovyhle "kacirek" to neloguje od pocitace - preci ztrata casu tam jet a navic stejne to nenasel…
Ano, potkali jsme ve stredu takovy tym, kes nikde a uvnitr znacky jejich samolepka (nemluvim o jejich zpusobu logovani kdy samolepku lepili bud do krabicky svrchu na logbook ktery se ani neobtezovali vytahnout a my po nich jsme jen zurili protoze nejdriv se musela dat pryc samolepka a pak az vytahnout logbook nebo na vicko filmovky). Naopak, na nasem konci (jeli jsme 140-001) jsme potkali auto s usteckou znackou ktere hodlalo nahradit chybejici filmovky a to se mi libilo. Skoda ze se nam nechtelo pro ty "chybejici a jimi nahrazene" vracet:)). Takze plne chapu autory ze se jim to prestava libit.
A pokud mozno vyridte jim velke diky za celou serii, byla fajn:)
kdyz jsme bylo na serii tak jsem samolepky nevidel ale asi to bylo protoze autori delali udrzbu a na cca 80% kesi jsme logovali na prvni strance.. nicmene na tech 20% se obcas par zajimavych veci videl - me osobne vadi ze nekdo loguje kam se mu chce otevre logbook a napr do pulky stranky da samolepku ci razitko (tohle jsem na par kesich videl od kacera SpeedyGT). Nemyslim, ze je takovy problem najit posledni zapis a tam se zalogovat. My jsme to tak delali a i tak nam cela serie trvala 4,5hodiny. Nechci nikomu krvidit jen rikam co me vadi a co jsem videl…
Tak já tam neviděl ani jednu samolepku, ani vložený lístek, zato mám jedno pěkné DNF a přistihl jsem jednoho rakušáka, jak loguje rovnou dva nicky Ale ač mám představivost docela velkou, že by někdo mohl logovat tímto způsobem, to by mě fakt nenapadlo…
Zlicinaku, to máš představivost malou, viděl jsem i jak loguje někdo krom svého i další tři nicky a to nebyl žádný Power Trail, takže možné už je úplně všechno
No tak takovym zpusobem loguje i svetoznamy Alamogul, tzn. v ramci rozstepene skupiny. Jsou tri nebo ctyri, kazdy veme auto a cisti navstivene mesto, samozrejme kazdy na jinem miste toho mesta. Presne takhle kesovali v Denveru. Jo to pak ty tisice naskakuji samy.