Ramecky na CWG

Mohl by mi prosim nekdo mlaskave poradit, kde bych mohl koupit takovy ty A4 sablony nebo jak se to jmenuje, do kterejch se daj zastrkat CWG, kdyz je clovek chce mit pekne urovnany a ne jen na jedny neprehledny hromade? V optimalnim pripade bych potreboval prodejce, kterej posila (treba po predchozim zaplaceni) postou. Dekuji predem i zadem.

Já jsem si nechal rámeček zaslat společně s CWG od Kavalírů. Je to sice formát A3 ale není problém jej rozpůlit. V každém případě je rámeček velice hezky zpracovaný a i "pérový" systém držení CWG funguje na jedničku.
Web Kavalírů je tady:

Kupoval jsem je od GeoGadget se zámky (proti vypadávání CWGček) a spokojenost.
viz. http://www.geogadget.cz/cz/produkty/doplnky-k36,43/katalogovy-list-(24,-z)-p239.html

Ty moje "papírové" které si měl na hradeckém eventu v ruce jsou od www.tytyty.cz Momentálně sice nemají, ale je s nimi naprosto skvělá domluva nejen se vším kolem cwg, možná by si to tam mohl zkusit…

jj, já taky. Proti těm od Tytyty jsou trochu křehčí, ale funguji i vypadají dost dobře… vřele doporučuji.

Jeden geo-kolega tady na jihu mi udělal nástěnku na asi 100 koleček - dřevěná deska s přesnými "důlky". Čita na volná místa vypálila/domalovala loga a vypadá to dooobřee… a po Novém roce si budu muset poprosit o další:)

Já už taky dlouho potřeboval pro sebe stojan a musel si udělat nový a už mám dva plné.Takto vypadá ten stojan.Kdyby měl někdo zájem-napište mi.

My máme hežčí :slight_smile:

Teddy, prosím, potřeboval bych novou desku, taky takhle velkou a taky s nějakým místem na obrázek… někdy třeba do února, budou zase Vločkovo hry.

takže stejný stojan jako byl ten první?a předání na hrách,snad se tam konečně dostaneme.

Bezva! A možná se domluvíme na nějaký menší navíc, jako cenu na podzimní Kaczyard.

// ale to už radši soukromě, ať tu nesviníme vlákno :wink:

My mame podobne samodoma uklohnene co OBI a Bauhaus dal .-) po eventu CWG smenarna LIVE bude male a musime udelat bratricka …

Pěkné dřeva hlavně s tou ještěrkou :wink:
Mě by ale na počty nestačila a byla zbytečně drahá.
Moje asi 200kč a 400cwg

no taky možnost ale mě se zdá dost nepřehledné.

Diky moc za vsechny tipy! V zasade jsem ale skutecne myslel na neco relativne obycejnyho, jen na urovnani nahromadenejch kolecek, neco jako ma D@ve, a ne na zadny velkolepy ukazovaci ramy, jakkoli jsou taky moc pekny.

Ty od Kavaliru by byly dobry, ale pulit na A4 se zjevne nedaj, to by slo akorat jednou radou otvoru. Ale ty od GeoGadget se mi taky libej moc, tam napisu.

Jeste jednou diky vsem!

After Action Report:

Dneska mi dorazily na Mr.Matesovu radu od GeoGadget objednany ramecky a jsem nadsenim bez sebe.

Jednak je to ale uplne do puntiku presne to, co jsem chtel (dokonce uz i vcetne takovej tech pruhlednejch kapes), druhak mi ramecek na 24 puku za 75 korun (= 3 euro) prijde po certech levnej, tretak byla firma velmi vstricna a poslali mi to bez problemu ci osivani se i do Rakouska.

Fakt prdacka vec a jeste jednou dekuju velice velmi za tip!

Chtěl bych se zeptat, jak u těch desek s důlky řešíte aby CWG nevypadávali, přece jenom ne všechny CWG maji stejnou velikost.

Právě ty od GeoGadget mají taková pera, která CWGčko drží a je jedno jak je veliké. Na obrázku http://www.geogadget.cz/cz/produkty/doplnky-k36,43/katalogovy-list-(24,-z)-p239.html je to vidět. Na jiné výrobce jsem se nedíval, ale možná to už dělají taky.

Maxinoha měl podle mě na mysli ty desak co si dělají lidi doma - pokud by se udělali jen díry průměr 35 mm tak to do nich půjde fest naťuknout, ale už se to bude dost blbě vyndávat - taky by mě zajímalo jak je to pořešený

No a proč se na to nepodíváš? Z těch fotek to je přece dobře vidět.

Aby nepadaly: taková ta "guma" na nástěnky na prdelku anebo oboustranná lepenka

Vyndavat: to sice nedělám, páč trofeje už neměním, ale co brání v provrtání desky v polovině otvoru skrz naskrz dejme tomu šestkou vrtákem? Pak půjde vymáčknout zezadu dřevěným kolíčkem.