RaptorTeam 300

To je hrozný, co Ti Raptoři dělají. Zase mi o kousek utekli. Byl jsem v Itálii a nebyla tam ani jedna keš v okolí. A Raptoři mezitím hledali a hledali… Gratuluji.

Vrátíme se z výletu a koukáme, koukáme. Kde jste ty krabky tak rychle našli? Gratulujeme moc a ať se daří [Y]!!!

Jinak ten CWG máte na Hrad Aršpach (GCY9B2).

Vrátíme se z výletu a koukáme, koukáme. Kde jste ty krabky tak rychle našli? Gratulujeme moc a ať se daří [Y]!!!

Zlobí připojení, omlouvám se, smazat to už nejde!!!

Gratulujeme kamarádi. Koukáme, že nám za chvíli budete dýchat na záda,
nu to je život (počkejte až dopíšeme resty). Tak si to pěkně oslavte a
uživejte v tempu mírném a pohodovém, aby Vám krabičkování přinášelo JEN
radost.

Gratuluji, jen tak dal.[^]

BTW: Vzpomněl jsem si, že ty keše hledáte tak usilovně proto, abyste mohli načnout tu jubilejní láhev sektu. Tak jsem jednu obstaral. Sice Ruda říkal, že už jste to zapili, ale se mnou ještě ne a je to třeba napravit.

Tak jsem si ještě před týdnem bláhově namlouval, že se mi Raptory podaří dohonit. Ale jak tak koukám, opravdu to byla jen bláhovost.

GRATULUJI  [^] 

Pekne kulatoucke cisilko. At se porad dari. Gratuluji.

Dekujeme vsem za gratulace, mame z nich radost.[:D]

Parada gratulujeme [Y][H]

Super!!!Moc moc gratuluju!!

Blohpřejeme k prima číslu a díky za pěknou sérií hradů v okolí Dalešické přehrady.

Vyborneee ! Gratuluju.[Y]

Trochu opozdene, ale i ja se pridavam k gratulacim a doufam ze vam za chvilku dychnu na zada :wink: jen tak dal!

:)TAky se přidávám s gratulcí a do konce roku aspoň tu pětistovku.

Gratuluji, jen tak dál. :wink: