Řazení keší ve výpisech

Ahoj,
všechny vás prosím o podporu zde: http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1764827-sort-lists-by-found-it-, samozřejmě tedy pokud se vám bude možnost líbit… Jde o to, aby jste si mohli seřadit všechny možné výpisy přímo na stránkách GC.com tak, aby "nalezené" keše byly hned na začátku, pak ty zbylé (řazení by fungovalo podobně jako řazení podle favourites)… Je to především proto, aby jste mohly ty nalezené v seznamu jednoduše spočítat…

Praktické uplatnění:

1. bookmarky: např. máte bookmark "Významné stromy", vygenerujete pocket query, dáte preview a seřadit podle "found it" - hned pak víte, kolik keší z bookmarku máte odlovených…
  2. porovnání průniku s kamarády: otevřete odlovené keše kamaráda, kliknete seřadit podle nelezených a zase víte hned, jaký máte společný průnik
  3. výpisy podle krajů: to samé jako výše
    atd.

Velikou výhodou bude to, že věci, které normálně můžete provádět jen pomocí programů, můžete udělat přímo a hned na webu…

Díky moc všem za hlasy, změna je to opravdu jen kosmetická, tak věřím, že to GC.com implementuje…

mas tam 3 bodiky :slight_smile:

taky jsem hlasoval :slight_smile:

Máš to za 3…

Taky jsem dal 3 bodíky, hodně zdaru, snad se to podaří prosadit.

3 bodiky ode mne :wink:

3 bodiky hned v zacatku…

i já se přidávám…

3 bodíky ať se to podaří

Díky všem za podporu, nápad už je ve frontě na schválení :-), dávat hlasy můžete ale stále, dokud to nezačnou posuzovat:-)…

Roman

maš tam 3 a hodne stesti :slight_smile:

Prave jsem si to dnes rikal pri serazovani Brdskych kesi:-)
Mas tam ten zbytek co jsem jeste mohl dat…