Ahoj. Přemýšlím, že si nechám vyrobit razítko. Ale nemám moc nápadů, co by tam tak nemělo chybět a jak by mělo vypadat. Je lepší kulaté a nebo hranaté ??
Díky
Kulaty neni spatny. Ale hranaty vypada taky dobre. Tak ja nevim, jsem trochu nerozhodnej. Nebo ne? ![]()
Jinak hranate obdelnikove bude mozna praktictejsi do kolonek v logbooku. Ale jinak to je veci vkusu kazdeho soudruha a soudruzky ![]()
Jestli kulaté nebo hranaté záleží i na obrázku, třeba na moje kulaté kormidlo se vyloženě hodí kulaté razítko
Na odélník se zase může dát malý obrázek a dlouhý nápis (ideální třeba pro někdo & team).
Zkus tady na stránce vpravo nahoře do kolonky Hledat napsat ‘razítko’ a pressnout butónek ENTER
(prostě stiskni enter)
třeba na těch odkazech najdeš inspiraci.
Tak ja mam obdelnikovy… i s tim obrazkem ![]()

A ted mam v pc navrh na novy, nejak se mi ty ctvercovy libi ![]()

Razítka jsou super! Ale volil bych raději menší rozměr (pro logbooky z mikrovek). V razítku určitě nějaký tvůj obrázek (co máš rád, co tě charakterizuje nebo tak..). Rád se pak logbookem probírám a prohlížím si razítka. Nálepky už tak rád nemám, ale to je každého věc.
Jinak se nenech odradit častými požadavky na podklady razítka často chtějí křivky (víc třeba http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=7678&pid=81174#post_81174 ).
Děkuji všem, co mi sem napsali a poradili. Razítko není konkrétně přímo pro mne, proto se ptám na názory ostatních, abych nešlápla moc vedle ![]()
Ještě bych se ale zeptala, co byste tam napsali. Určitě nick ale co dál ? Czech geocacher ? nebo něco jiného ?
To záleží na vkusu a požadavcích každého individuálně.. Rozhodně bych tam dal nick… a třeba já tam mám czech republic. A až budu dělat nové (za pár let :)) ) přidám tam asi ještě TFTC. U některých městských mikro tam člověk často ani nic víc nezapíše, tak to ušetří čas ![]()
Nebo ještě jinak ? Nevíte někdo o nějakých stránkách, kde by bylo pár obrázků tech razítek ?
Hledala jsem na netu, ale nějak mi asi chybí základní detektivní schopnosti.
A pro ty, co mne pošlou do keše - momentálně se k žádné nedostanu ![]()
Díky ![]()
Abys nemusela nějakou keš hledat, tak pár otisků razítek (ale fakt jen pár) si můžeš prohlédnout třeba na oskenovaném logbooku: http://www.swoop.name/geocaching/logbook-archive/schodova/1logbook/logbook1.jpg
Duplicitní příspěvek, omlouvám se.
Super, moc díky, přesně něco takového jsem potřebovala
kdyby měl někdo ještě nějaký další podobný materiál, ráda se podívám
díky !
My máme kulaté razítko. Nahoře Nick, pod ním obrázek ještěrky a pod ním nápis: Našli jsme tě!
A co počkat, až budeš mít nápad co na tom razítku mít? Až prostě budeš vědět a nebudeš opisovat… B)
Tak zrovna TFTC jsem na razitko rozhodne nechtel, tam kam se vejde razitko (45x15mm - vejde se i do filmovkovyho logbooku) tak tam se vejde i rucne psane datum a "diky". Dekovat napisem na razitku me prijde neosobni a ta chvilka casu me nezabije.
To by ses divil, jak je ta chvilka klíčová..a v rámci úspory času se pak dělají razítka se čtyřma osobama najednou:-D
Musím pochválit brněnskou firmu Alpas - ráno jsem jim dal podklady + vybral razítko a v poledne to již bylo hotové (vybral jsem si razítko od Trodatu).. ![]()
A co třeba si tam dát totéž, co máš (nebo budeš v budoucnu mít) na CWG, ať seš konzistentní.
Jakou doporučujete velikost razítka? Chtěla bych asi pravděpodobně hranaté, s obrázkem co už mám na CWG, jen se pořád nemůžu rozhodnout o velikosti. Chodím jak na mikrokeše, tak normální, z toho důvodu bych volila asi nějaký střed, ale stále si nejsem jistá…
děkuju všem, co mi tu poradili
snad se to vydaří a vznikne nějaké pohledné razítko ![]()
B)