Razítko od Geocaching Shop EU

Dobrý den!
Už nějaký čas mám vyhlídnuté jedno razítko z obchodu Geocaching Shop EU. Je to tohle:

http://www.shop.gcsproduction.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=68_77_107&products_id=576.

Myslíte že je to dobré razítko? Nejsem si ale jistý, že by se tam vešel celý můj dlouhý nick na GC. Nemá někdo fotku jak to tiskne?

Děkuji všem!

Zajdi nekam do Trodatu nebo nekam kde delaji razitka. Tam si vyberes a otisk ti udelaji podle tveho navrhu. A jeste usetris na postovnem.

Ja si od GCshope EU nechal udelat to maly skladaci razitko. A jsem s nim maximalne spokojenej,

Skládací razítka si většinou jejich majitelé chválí - skladnost, pohotovost, to je velké plus. Já si ale stejně raději nechala udělat klasické na dřevě /viz obrázek v profilu/, vejde se mi do malé krabičky od zápalek. Sice s sebou musím tahat i podušku, ale ta se vždycky někam vejde. Náklady: 60 Kč.

Skladaci razitko je fajn, ale uz se mi jej jednou podarilo zlomit, nastesti vterinove lepidlo zafungovalo skvele a ted si jiz davam pozr;)

Už přes dva roky používáme skládaci razítko v propisce (Goldring Twin), jednou jsem doplnil inkoust. Otisk razítka je úzký a nezabírá zbytečně moc místa v logbooku.

Výhodou také byla možnost interaktivního návrhu na webu výrobce, hotové jsem si pak vyzvedával v Osikové naproti servisu Auto Jarov, Praha.

Doporučil bych razítka od firmy KAVALÍR, nabízejí razítka vhodná pro geocaching a ceny mají opravdu dobré. http://www.gravirovani-laserem.com/vyroba-cwg.php Já sem si u nich razítko koupil a jsem s ním velice spokojenej. Díky :stuck_out_tongue:

Hlavně se při objednávkách na Geocaching Shop EU obrňte trpělivostí.Moje objednávka u nich leží od Úterý 26. srpna 2008. 11.9. přišel mail že se čeká na zboží a víc nic.Ani nereagují na urgence.Chápu že s některým dodavatelem je těžké pořízení,mě nejvíc štve jejich nezájem.Kolega z práce jim zaslal mail s dotazem na razítko a výrobu štočku a taky se neuráčili ani odpovědět.Takže trpělivost nebo objednat jinde?Moje volba-příště jinde!:@

tak to u mě bylo na pohodu , ale trochu se musí holt počkat :smiley: razítko funguje perfektně (má za sebou víc jak 150 plácnutí :D)

Tak u me to byl fofr, snad do tydne jsem ho mel doma.

Na Geocaching Shop EU mám objednáno od 26.září. Omluvily se že mají problémy s dodavatelem. A už dokonce tu čelovku stáhli z nabídky!
Tak snad to dodaj ještě letos. :frowning:

Ani kavalír ale není terno, psal jsem mu ohledně CWG, které chci nechat udělat na event, zatím se však ani neozval a už jsou to 4 dny a to jsem chtěl jednoduchou informaci…

Pokud máte stále se dokola opakující problémy s plněním objednávek ať už jde o CWG, razítka a ostatní tak zkuste objednávat někde jinde :wink:

A uděláš cenu a nabídku? Všechno je to totiž taky o penězích. U Tebe jich mám - CWG - 100 za 1250, u Kavalíra 115 za 1000.

BTW - Jak jsem se dozvěděl, děláš jiný průměr CWG než Spider.

Cena je stanovena jak píšeš,nebylo by fér dělat výhodu někomu vůči ostatním, pokud by objednávka byla větší (200ks) tak to ale není problém se domluvit na výhodnější ceně.
Ale cena asi není vždy to prioritní, když, tady čtu ty nářky na víc jak 14 až měsíční akce, včetně několika urgencí a rušení objednávek a jak píšeš nereagování na dotazy a objednávky…
Co se týká toho rozměru, tak to asi nebude na mě, nebo ano?
Mám standartní 35/7 mm smrkové suky od dodavatele,kterého doporučuje Ing.Hladík-majitel CWG projektu.
Do katalogu zasílám již několik desítek vzorků a zatím nikdo nic nenamítal.

Já nechci udělat cenu sobě, tahle otázka byla celoplošná B)

Ale ano, bylo. Přišel jsem na to náhodou. CWG od Tebe se totiž vlezou pohodlně do stojanu, který prodáváš, zato CWG od Spidera - nezkoušel jsem Kavalíra ani Tutíka, u Těch nevím - Jsou zhruba o milimetr větší, právě o ten milimetr, který brání pohodlnému vkládání a vyjímání ze a do stojanu. Myslel jsem, že je to tím, že když jsi to brousil, tak jsi měl třeba tupou brusku, ale na minulém eventu mi někdo potvrdil, že velikosti CWG jsou 2.

Hmmm, tak to mne donutilo proměřit zhruba 10ks CWG a bohužel mají všechny 35-35,5 mm.
Takže se musím ohradit tomu názoru,že dělám jiné.
Jiné tedy asi dělá Spider,protože já je mám přesně podle pravidel JPA Geo 35/7 mm.
No a samozřejmě fréza pro stojan je nastavena na 35mm+nepatrná vůle, takže tam pasují ale jestli opravdu někdo dělá o 1mm větší tak tam pochopitelně nepůjdou.

Takže, aby nedošlo k pomluvám, zanesl jsem stojan klukům do dílny - chystal jsem se tam už dlouho, ale tohle mě rozhoupalo - a nechal to změřit digitální šuplerou. A musím se Ti omluvit. Tvé CWG zřejmě skutečně odpovídají normě, zato tvůj stojan je šit jak cip! Měření - je to zkontrolované i manuálním posuvným měřítkem - šuplera je pro ty kdo neví :smiley: - a verdikt zní: 34,7. A já blbec si myslel, že je chyba v CGW. To se pak nemůžu divit, že tam nenarvu něco, co má 35 mm B)

EDIT: Ale tak na druhou stranu jsem si alespoň už koupil ten vrták a zítra si to při neděli opravím, aneb není nad to si všechno udělat sám a ještě za to zaplatit :stuck_out_tongue:

Díky za prověření CWG a podání zprávy.

Na druhou stranu teď trochu nechápu tu naměřenou díru 34,7 , když to je dělané frézou 35mm.
Vzhledem k tomu,že nejsem truhlář a nechávám si to dělat v nedaléké truhlárně tak jediné co mě napadlo,že ten vrták nemá fyzických 35mm ale méně aby mohl i při nějaké vůli udělal pouze díru 35mm.
Jinak to nechápu…

Ješte bych chtěl upozornit,že pokud někomu ode mne zakoupený stojan nevyhovuje tak mu ho zdarma předělám nebo vezmu zpět.
Nejsem žádnej zlatokop;)
Asi jsme v tomto vláknu mimo téma…

zbroušená fréza?