Razitko

Ahoj všem,
prosim moc o radu nebo spise doporuceni…chceme si nechat vyrobit razitko, abychom alespon trochu slusne reprezentovali :wink: muze nam dat nekdo typ na vyrobce? razitko by melo byt podle naseho navrhu, ma mit navrh nejakou predepsanou formu nebo staci dat napr. rucni nakres?
Diky moc vsem za odpovedi :wink:

vetsina obchodu, kde se delaji razitka vyhovi zvym pozadavkum :wink:
takze tak.. ja sem delal dvakrat, pokazde jinde a vsude to udelali stejne dobre :wink:

Ahoj,
www.gravirovani-laserem.com. Firma kavalir.:slight_smile:

Jestli jsi z Pardubic, tak rozhodně doporučuji razitka.eu. Kačeři tam mají slevu. Už jsem si u nich nechal udělat dvě a jsem spokojený.

My si ho nechali dělat (z bitmapy) u tytyty a pohodová komunikace a hlavně trpělivost při korekcích. V Praze k vyzvednutí na prodejně

Zrovna jsem to řešil, protože jsem naše razítko minulý týden někde ztratil. Nový jsem objednával od trodatu - mobile printy a za něco málo přes 3 kila velká spokojenost. Návrh jsem měl nakreslenej v Illustratoru a nebyl sebemenší problém. Kdyžtak se mrkni na stránky trodatu a najdi si nejbližšího prodejce. Návrh asi jde dodat v jakékoliv podobě, ale samozřejmě za práci grafika zaplatíš. Nejlepší je to asi přinést (poslat) v nějakých vektorech, ale měla by jít i bitmapa.

A nejake rady jakou velikost razitka zvolit, jakeho vyrobce tiskoveho "strojku" a tak? Porad se nemuzu rozhoupat jestli ho poridit nebo ne a kdyz uz se divam na stranky vyrobcu, tak vzdy zkoncim na velkem mnozstvi typu a rozmeru. :slight_smile:

Já jsem nedávno zvolil Trodat printy 4910. Otisk je 26 x 9mm. Žádný obr, ale vleze se i do menších logblogů a zbytečně moc nezaclání :slight_smile:

ja mam colop stamp mouse a30 a spokojenost. relativne maly, placaty, kulaty razitko 3cm v prumeru. jasne, do nano to neni, ale do rozumnejch logbooku se v pohode vejde

Trodat MOBILE PRINTY 9411, otisk 34x17mm, do klasických logbooků co jsou v mikrovkách v pohodě.

Super, dekuju vsem moc. Nakonec to vypada ze dame na radu sarboda a razitko nechame udelat u kavalira, mame to i relativne bizko k vyzvednuti :wink: samozrejme jestli nekdo budete mit jeste dalsi postrehy, budem jedine radi, kdyz se o ne s nami podeli. myslim, ze to urcite zajima vic lidi… :wink:

Já mám od kavalíru to úplně nejmenší, abych nezabíral moc místa. Razítko dorazilo do tří dnů od potvrzení jejich návrhu.

Já mám razítko Colop Pocket Stamp o průměru 25mm od Kavalir a naprostá spokojenost. Doporučuji.