Pro FTF nejsou žádná oficiání pravidla ale platí tu jistá "nepsaná" pro které je publikace cache startovním bodem pro FTF…je to koneckonců podobné jako s Beta testováním, tam bych si taky nepsal FTF.
Nicméně nařčení z podvodnictví od Skupec Reviewer je trochu..řekl bych přehnaný výraz.
"Reviever má vždycky pravdu" ale v některých případech se autoritám odporovat MUSÍ.
Mě se označení ,podvodník" zdálo taky dost tvrdé.
Jinak to Reviewer Skupec vysvětlil dle mého názoru správně. A o vysvětlení tu v první řadě šlo - ne o to aby se každej chytlavej chytal.
Myslim, že Rewiever tím chtěl říct asi tolik, že není legitimní to co ještě oficiálně nevzniklo.
o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
koukam a zasnu, chtel bych mit vase problemy:D:D:D:D
kes si zapisuje preci az je pustena, ne?
a ze ji nasel, tak to je zase zapsane v logbooku. Tak co resite:D:D:D
Žádné FTF před publikací nemám, jen pár po publikaci, takže asi podvodník nejsem (i když jsem našel jednu final), ale taková jednoznačná osočení ze strany schvalovače se mi nelíbí. Chápu, že schvalovač je Bůh, ale takto asi ne…
… očekával bych omluvu. Takto se vyjadřovat může SR pod svým pravým nickem, ale je dohlížitel na pravidle ne. Je to smutné…
Asi by bylo lepší to nechat být a nebo si to vyříkat s reviewerem přes PM. Označení podvodník mi také přišlo tak trochu nadsazené, ale jsem přesvědčený o tom, že Skupec rychleji psal než myslel, ale hlavně že v tom nebyl žádný zlý úmysl.