recyklace keše

Tady kousek od Brna jeden kačer provedl hezkou skopičinu, pro okolní je to spíše k naštvání - i když bod je bod…

Vzal svou původní keš, archivoval ji a ihned z listingu udělal duplikát, do názvu přidal "V2" jako že je to nová verze. V listingu udělal změnu - přidal jeden obrázek a souřadky posunul o několik metrů (přesněji o 5 a o 7 tisícin minuty). Takže on má druhou založenou, a kačeři mají znovu příležitost navštívit stejné místo kde už byli.

To skutečně budeme nově obíhat pořád ty samé skrýše a bude se měnit se bude jen GC kod a v názvu V1 až Vnekonečno ?

To už radši hledat archiválii, než recyklát! Ale znám taky jednu z Dejvic, teda z Břevnova, která byla dokonce ve stejný díře. A z Liboce taky.

a byly od stejného ownera se stejným listingem ?

Bezna praxe. Taky se mi uz parkrat stalo, ze mi Handy GC nabidl krabku o ktere 100% vim, ze uz jsem ji odlovil. Tak patram patram a koukam, ze ta puvodni byla archivovana a tohle je nova verze.

opět se ptám - totožná a od stejného autora ?

Ta v Liboci od stejného autora.

Predpokladam, ze tuto hru hrajes dobrovolne. Tak si pro tu V2 nechod. Ale to nevydrzis. Prave proto, ze bod je bod.
Proc by si nemohl takovou kes udelat? Je to v souladu s pravidly a nikomu neskodi. Nechces - nech byt.

Ta, o ktere Arne mluvi, byla archivovana z duvodu, ze prvni verze nestala za nic, a druha ma byt vymakanejsi schranka… tak aby zbytecne ti co uz kes nasli nemeli spatne vzpominky na starou verzi a neodrazovali treba lidi co ji jeste nemaji, ze nestoji za nic.
Vubec nic proti tomu nemam, i kdyz prvni verzi jsem nestihl, takze v mem pripade to neni bod navic.

Podobný případ u nás na oblasti:
[cache]GC2WJ14[/cache] a nástupce [cache]GC34F1P[/cache]

Může se to dělat, ale je to divný :wink:

Tenhle to alespoň jinak nazval.

Byl jsem na původní a předevčírem i na té nové. Cache je mírně přemístěna, má jinou velikost, jiné maskování, úplně jiný listing a je přejmenovaná (což je logické, protože ta původní měla sloužit k výměně lego panáčků). Být na místě ownera, asi bych také volil metodu archivace a publikování nové cache.