Nevíte někdo, kde se dá zjistit seznam referenčních keší (aspoň českých) tohoto serveru? (Na něm se tvoří celosvětový/celoevropský žebříček a tento je následně využíván k vytvoření status-baru na www.drunners.de)
Hledal jsem tady ve foru i na jejich stránkách, ale nenarazil jsem na žádnou stopu.
Díky
Mam ten pocit, kdyz tak me nekdo opravte, ze nevyuzivaji system referencnich kesi jako stat. na gc.cz, ale ze maji s GS domluveny pristup do databeze. Trideni cacheru do statu podle referencnich kesi by bylo v celosvetovam meritku dost pekelne.
http://www.cacherstats.com/cgi-bin/NearestMonitoredCaches.pl
nestaci? odkaz je pristupny primo z titulky www.cacherstats.com
Zajimave…
Marazdovi šlo možná o to, že se tam v těch statistikách nevidí, aspoň já ho nějak nemůžu najít. Přitom 200 má, že by nějak špatně zadané HC?
kvapa:
Pokud píšou toto:
Existuje relativnì malý poèet vysokoprofilových skrýší, jejichž logy jsou periodicky stahovány. Statistiky cacherù, kteøí tyto skrýše navštívili, jsou staženy a použity na aktualizování údajù, které vidíš na tìchto stránkách.
, tak předpokládám, že je využívají.
Tragedie_v_JZD:
Na odkaze, který jsi poslal, žádné referenční keše nejsou. Buď jsi poslal špatný odkaz (na této stránce jsem byl i před svou prvotní otázkou), a nebo jsi odpověděl na něco jiného než jsem se ptal.
a jak by s tim hc vubec souvisely? ja teda funkcnost pochopil tak, ze cas od casu projedou vsechny logy u referencnich kesi, tim ziskaji data cacher - pocet nalezu a zeme si k tomu nejako vymysli … jestli treba podle najcastejsich nalezu ci tak…
edit: blbost.. tech referencnich cachi je docela malo … tak pak nevim …
marazd: tak to nevim co mas za problem? odkaz je naprosto v poradku, zadas tam souradnice v jejichz okoli chces vedet referencni cache a vysledkem jsou .. referencni cache, az do vzdalenosti nejakych 200km (bai ocko)
Já měl dojem, že to funguje jak píše kvapa, ale nevím. Snad by tam ten seznam referenčních keší někde byl.
Když jsem přelezl 200 pixel taky jsem nebyl ve statistikách. Stačilo jen poslat emailem nick a oni si nějakou refenční kešku přidali.
Aha, tak to je dobrý, dík za objasnění :o
Omlouvám se, já najel na jiný odkaz - ten s nejčastějšími dotazy.
Která referenční keš je má nejbližší jsem věděl, ale celkový seznam bych asi musel dělat pomocí náhodných souřadnic a pokrýt jimi požadovanou plochu povrchu zemského - což se mi fakt nechce. ![]()
Díky
Diky za info, to jsem fakt netusil.