Registrace na geocaching.com

Ahoj! Jsem na geocaching úplně nová a dneska jsem nenašla keš. Chtěla jsem to zapsat, že jsem jí nenašla, našla jsem si její stránku a chtěla jsem podle návodu napsat, že jsem jí nenašla.
Dostala jsem se na geocaching.com a chtělo to po mně uživatelské jméno a heslo. Zadala jsem tam to z českého geocaching a nic.

Nevím jak se registrovat na geocaching.com, protože já a angličtina nejsme moc kamarádi.
Prosím pomozte.
Díky pajulka

AHoj,
cesky navod mas tady:
http://wiki.geocaching.cz/wiki/Co_a_jak_v_geocachingu - prvni odstavec s odkazy…

Prihlaseni tady a na gc.com jsou rozdilne ucty… na ruznych strankach…

Jinak, mas-li byt moznost na icq pres den, napis mi zitra, pomuzu.

Díky. Moje ICQ 229-385-779 na Tvé jsem se nějak podle Tvého profilu nedostala. Jsem on-line

tak to sme na tom stejne.. :slight_smile: mne to tvoje icq take nejde najit..

Zkus to pod nickem - jaroslavbraza .. popr. mi napis pres SZ (zde pres profil) tvou nick na icq …

V prvé řadě nění nutné logovat DNF… DNF loguji pouze tehdy, když jsem si na 200% jistý, že jsem na správném místě a keš není.

Podle mě znamená DNF,že jsem keš nenašel a ne,že keš není !?

Nevím, kolik máš vlastních keší, ale každé DNF majitele jistě uvede do pozoru a další nálezci zpozorní, co že to tam je… a to jen kvůli jednomu kačerovi, co hledal podle map nebo prostě nevěděl co je to magnet nebo prostě měl šedou slepotu? Ne. Sám pro sebe si to DNF mohu evidovat někdě v GSAKu, GG nebo já nevím v deníčku, ale nebudu to zbytečně vytrubovat do světa. Ano, zalogovat to můžeš, je to tvé právo…

VŠEM MOC DĚKUJI!
VYŘEŠENO!!!

Vyřešeno, takže zámek

Ještě něco: je ta registrace na gc.com ta obyč je bezplatná že?

To pajulka: Nenech se odradit a to nenalezení zaloguj. Mám pár keší a rozhodně jsem raději, když mi občas někdo zaloguje DNF a keš tam je, než když je keš ukradená a nikdo to nezaloguje, jen si každý vduchu zanadává na vlastníka keše, že se o ni nestará. Už se mi párkrát stalo, že keš byla docela dlouho ukradená a já nevěděl, jestli jen nikdo keš nehledal, nebo tam už není a přitom jsem to mohl vyřešit mnohem dřív. Na druhou stranu se mi taky mockrát stalo, že jsem nějakou ukradenou keš nenašel a potom jsem zjistil, že už ji nikdo měsíce nenašel ale ani jediné DNF(=nenalezeno) tam nebylo.

Obyč je bezplatná.

Takže i její provoz že?

Ano všechno je zdarma, jen některé vymoženosti nefungují. Nicméně pro běžného hledače to stačí. Kdo zaplatí, může používat i speciální funkce, třeba stahovat keše podél trasy, upozorňování na novou keš a podobně.

to pajulka: Jak jsi mohla hledat cache, když jsi nebyla zaregistrovaná na GC.com a tudíš neznala souřadnice?