Zaregistroval jsem se na geocaching.cz . Kdyz se prihlasuji na na mobilu s aplikaci geocaching.com, tak mi to hlasi, že toto jmeno neexistuje. Muzete mi prosim nekdo poradit, jak a kde se spravne registrovat. Dekuji.
překvapivě na geocaching.com
Sám si odpovídáš - aplikace na geocaching.com - že by to chtělo se tam registrovat? ![]()
Dobre, tak to znamena, ze cz nekomunikuje s com?
nene..geochaching.com je hlavní,tam probíhá vše;)
Hedgehog_Family napsal/a:
mdtj2114 napsal/a:
Zaregistroval jsem se na geocaching.cz . Kdyz se prihlasuji na na mobilu s aplikaci geocaching.com, tak mi to hlasi, že toto jmeno neexistuje. Muzete mi prosim nekdo poradit, jak a kde se spravne registrovat. Dekuji.Sám si odpovídáš - aplikace na geocaching.com - že by to chtělo se tam registrovat?
Promin, dlouho jsem zil v zahranici, tak jsem nepochopil, ze se musis registrovat pro jednu vec dvakrat.
to je právě to, není to jedna věc.geocaching.com je oficiální stránka hry, geocaching.cz pouze diskusní forum českých uživatelů
mdtj2114 napsal/a:
Promin, dlouho jsem zil v zahranici, tak jsem nepochopil, ze se musis registrovat pro jednu vec dvakrat.
Pro hraní geocachingu se registruješ jen 1x, bez ohledu na to, jak dlouho jsi žil v zahraničí
Server gc.com je ten hlavní pro geocaching na celém světě. Pokud se chceš zaregistrovat na fórum české kačerské komunity, tak jsi zase správně tady ![]()
Parkis napsal/a:
to je právě to, není to jedna věc.geocaching.com je oficiální stránka hry, geocaching.cz pouze diskusní forum českých uživatelů
Na druhou stranu, nutno přiznat, že třeba www.google.cz a www.google.com fungují na stejné heslo. Ale tam je prostě stejný subjekt provozovatele.
www.geocaching.cz a www.geocaching.com mezi sebou žádnou vazbu nemají.
To je jiná situace, google.cz dělá totéž co google.com, jenže na geocaching com se hraje a na geocaching.cz se kecá.