Reklamace GPS od Bedy u Bedy...

Nema uz nekdo nahodou zkusenost s reklamaci GPS v MF?? Prestal me jit joystick a zda se mi ze nejak spatnej prijem kde driv byla presnost 5 metru tam mam dnes 10m. Takze chci reklamovat ale nevim zda MF bere reklamace GPS kdyz je dava jako darek...

Reklamace na presnost asi nebude to prave, je to prilis relativni, ale nefunkcni joystick rozhodne reklamovatelny je. GPS sice davaji jako darek, ale je zapsan ve fakture, takze se na nej zaruka musi vztahovat.

to ze mas v nejakem miste najednou 10m misto peti u reklamace neobstoji .. aktualni presnost je odvisla od viditelnych druzic a to neni pevne, ale meni se… nekdy je konstelace hvezd .. ehm, druzic… tak spatna ze proste na urcitem msite vyssi pre¨snost nedostanes a nedostanes…

ono uz to cioslo, co gps hlasi jako presnost je pouze informativni .. klidne se muze stat, ze ti hlasi presnost +/- 5 metru ale podle mapy jses na druhym konci prahy…

To je mi tak nejakl zhruba jasny ale objevilo se to najednou a pouze u me GPS a je to z normalnich 5m s cistym vyhledem na oblohu na 20 az 27m… Coz je celkem dost rozdil a druhy Legend ma v tom samem miste presnost 5m :frowning: Tak doufam ze mi to vezmou na ten joystick jen aby se nevymluvili na to ze je to darek…

Provedl bych výmaz almanachu, myslím že při vypnutém se drží zmáčknutý PAGE a zároveň zapnout přístroj. Vymažou se všechny údaje o družicích a načtou se z nich aktuální. Může to pomoci.

Každopádně jestli gpsku chceš reklamovat, tak by jsi si měl pohnout dokud ještě nějaké mají, protože až jim dojdou, tak ti podle reklamačního řádu místo výměny zboží vrátěj peníze. Ty samozřejmě ve výši, za kterou ti tu gpsku dle faktury prodali. A raději se neptej, kolik na té faktuře je uvedeno:)))) Já jsem jim jednu gpsku reklamoval po třech dnech a proběhlo to kupodivu úplně v pohodě, okamžitě mi ji vyměnili. Ovšem tu závadu si mohli ověřit na místě, protože se gpska odmítala zapnout.

No to vraceni penez by nebylo taky spatny, na fakture mam cenu 8 490,- Kc za coz bych si mohl koupit lepsi ale nevim zda to risknout… Ani radsi reklamuju hned.

A neni na te fakture zaroven uvedeno u te GPS sleva 8 490,- nebo tak nejak?

Je tam uvedena cena pred slevou a pod tim akcni sleva kazda polozka zvlast rozepsana neni…

Takze zadna velka radost, vrateji tolik, kolik je to po sleve.

Já se taky chystám na reklamaci Legenda k Bédovi. Nejde zapnout a když se to náhodou podaří tak hned vypne. Baterie jsou OK.
Nevíte někdo vrací peníze? Docela bych to uvítal a pořídil něco novějšího.

To byl dárek ke kolu ? Jestlli ano, tak se podívej na fakturu jestli tam nemáš částku 1 kč :D:D:D

Ne já ho koupil za 2 980,- i s mapu a kabelem

Reklamoval jsem před necelým rokem a dostal jsem nový kus.
Btw. I jako dárek ke kolu byla ta GPSka na faktuře psaná za normální cenu, tzn. tenkrát hodně přeceněnou.:wink: