Zkusit se da vsechno. Reklamace veci, ktera nesplnuje predem vyrobcem stanovene vlastnosti je jedinou cestou jak vytvorit zpetnou vazbu k vyrobci aby se mohl v budoucnu podobnych chyb vyvarovat. Vyrobce by si mel v podstate vazit smysluplne reklamujicich zakazniku. Jednoznacne zvysuji kvalitu jeho budoucich vyrobku. Ja bych nevahal a reklamoval. Norma IPX7 hovori jasne a srozumitelne: 30 minut v hloubce 1m.
Jo na to se po dovolene taky chystam, Kolous zmokl a odeslo mu podsviceni. Takze jeste tyden dovci a pak du na to taky. Doufam ze se k tomu postavi celem a nebudou me tvrdit ze me spald rekneme 1,1m pod vodu a byl tam 31 minut.
Co se Garminu tyce, tak jsou to nejhorsi kkti. Mě Colorado spadnuvší z kasy u košile(což považuju za nesplnění prozměnu nárazuodolnosti) vrátili, že je to úmyslný poškozování jejich výrobků a že to neopravujou, ať si koupím nový.
Mě by zajímalo jak je to v takovém připadě s mapou? Umožní tu původní přeregistrovat na nový přístroj, nebo si človek musí koupit novou? Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Reklamace je jiná věc, ale já jsem myslel přeregistraci z rozbitého přístroje kde reklamaci neuznají.
Edit: A zda lze vůbec zakoupit přístroj bez mapy?
Hm, problem je, ze oni dest povazuji za jiny povetrnostni vliv, nez je 1 metr a 30 minut pod vodou. Tedy proti desti to odolne byt nemusi… Co vic dodat..
Lidi, KDE se da Kolous reklamovat?
Na te Evropske, jak je tam ted GRAMIN nove? Je to taky nejaky kontakt na Svatoplukovu…
Mate nejakou zkusenost s reklamaci? Za jak dlouho ji vyridi. Mam v pytli (pád) display…
Což o to, reklamovat se to dá (a má) tam, kde jsi to koupil. Já měl stejnej problém (displej po pádu) a reklamaci neuznali a řekli, že rozbité displeje se nevyměňují, že si mám koupit nový za 12000. Takže se připrav na nejhorší…
Az si naburam auto, pojdem ho reklamovat ze chcem nove Tiez som prekvapeny snahami o reklamaciu rozbiteho displeju, ved colorado neni armadny model s garantovanou neprestrelnou ochranou lcd.
Jasne, ze jsem to "nereklamovala" - byl to jen obrat pro OPRAVNU Colorada. Uspela jsem na Evropské, teď čekám, zda to opraví… Uvidíme. Ale byli tam ochotní…
ja reklamace neresim mam to pojisteny kdyz to rozbiju tak si koupim novyho a za cenu 950,- za rok se to opravdu vyplati navic tam jsou pojisteny i skryty vady a vyrobni vady takze super kdyz to utopimtak je to v klidu taky