U tohoto typu TB je to jednodušší v tom, že ho majitel jednoduše vypne… Když jsem dnes kousek co mám v ruce instaloval, tak "chvíli" trvalo, než se to USB chytlo, jakoby špatný kontakt v tom pantu co to má, takže zrovna tento kus zrovna asi výhra nebude.
Tak jsem zapojil, nainstaloval, připojení docela v pohodě. Kabel to není, ale na provoz někde na dovolené by úplně stačilo. Hmm, teď mě napadlo, že jsem ho neměl poslat dál, ale nechat si ho na prodloužený víkend
No nic, už je pryč.
Modemy nikdo krást nebude, protože ten rádoby internet, co U:fon nabízí, to je hrůza. Já jen čekám, kdy mi vyprší smlouva a klidně ten modem pošlu taky ![]()
Já bych modem taky rád našel, ale nějak na něj nemám kliku. Buď mi ho někdo vyfoukne před nosem nebo tu keš nenajdu. Jinak od mobilního internetu nečekám zázraky, přeci jen to není kabel. Hlavně aby fungoval. Než ho ale najdu, bude to rezavý muzejní kus B)
Tak jsem se k jednomu zelenýmu kousku dostal. Na XP u mně doma běhá pěkně (1384/538):o. Ještě ho prubnu v terénu a pošlu dál.![]()
Tak jsem se dnes pokusil připojit a hlásí mně to "Přístup byl odepřen. Jméno nebo heslo není platné pro tuto doménu.". Přepsal jsem to v nastavení ručně na ufon / ufon a nic. Nemám čas si s tím hrát, posílám to dál do světa, zřejmě zítra navečer, někde u Nového Strašecí.
Funguju tedy dál, s USB kabelem a HTC telefonem.
Tak jsem se dnes pokusil připojit a hlásí mně to "Přístup byl odepřen. Jméno nebo heslo není platné pro tuto doménu.". Přepsal jsem to v nastavení ručně na ufon / ufon a nic. Nemám čas si s tím hrát, posílám to dál do světa, zřejmě zítra navečer, někde u Nového Strašecí.
Funguju tedy dál, s USB kabelem a HTC telefonem.
V tomhle případě pomůže jen manuální instalace.
Použil jsem modem na zalogování keše a v ní jsem ho poslal dál. Napoprvé prověřoval adresu a heslo a pak mě odpojil. Nedal jsem se a spustil znovu a pak to proběhlo bez problému. Chce to asi jen trochu trpělivosti. Přeju mu dlouhou cestu.
Potěšil mne jeho nález, zdá se být funkční, ale bez jména a hesla nefunguje. Je to již tím, že je již nějak U:fonem odpojen nebo dělám někde chybu?
Trhac napsal/a:
Potěšil mne jeho nález, zdá se být funkční, ale bez jména a hesla nefunguje. Je to již tím, že je již nějak U:fonem odpojen nebo dělám někde chybu?
Chybu neděláš, Ufon je už vypnul.
Tak si vzpomínám, že už před dvěma roky jsem to logoval. [tb]TB3KR8R[/tb]. Vidím, že tento se před rokem ztratil.
Smogeo napsal/a:
koukám, že některý z nich potkaly podivný osudy [tb]TL1YATJC[/tb]
Tak pak dotaz na kačera Ishark, jak dostal modem do mikrovky.
Jestli není reklamní, tak se musí majiteli hodně prodražit, pokud má fungovat, ne? A dá se v tomhle případě považovat za neetické, když některý z kačerů TB zazimuje u sebe doma? (tedy pokud na to vlastníka upozorní?)