REKORDNÍ FTF po 6ti letech...!

Přátelé, vrátili jsme se z dovolené, kde jsme odlovili, keš, která byla založena před 6 ti lety.. Nic neobvyklého, ovšem my jsme byli FTF!!!

Máte někdo také nějaký podobný zážitek s odlovením kešky jako FTF po tak dlouhé době?? Dejte vědět. Díky SPužva

P.S. Jde o GCGPT7

Tak to je fakt narez, gratuluju ! Napis prosim, ktera to je …

je to GCGPT7 - byli jsme 3 týdny v Řecku na plachetnici a kešovali jsme po Kykládách. NApíšu časem víc o celé geoplavbě…

Wow, tak to se jen tak nevidí :o) Gratulace

Já mám FTF po dvou letech. Je to Pitrova keš na Kamčatce, GCY8QY. Byl sem tam loni, zatím jsem tam jediný nálezce.

tak to je naprosto úžasný,gratuluji

Kamarád je teď na Islandu a když si připravoval kešky co chce hledat, tak našel, že je tam celá řada takových, které nikdo nikdy nenašel :slight_smile: Tak sem zvědavej kolik FTF si odveze.

tak od této keše jsem byl 20 km vzdálen , jelikož jsem byl na santorini na dovolené. vidina FTF mě lákala , ale rodiče se mě nepodařilo přemluvit. Už jsem měl najitý výletek na lodi na 5.7 , ale rodiče jsou rodiče. jinak bych měl FTF já :). a jinak se mějte , zítra odjíždím na tábor a začne 14tidenní geoabsťák :D.

Ahoj, na kykladskem ostrove Syros je keska GC1F5GW, zalozena byla v roce 2007, FTF vloni a letos jme dali STF. Byla to paradni vice jak dvouhodinova tura.

I u nas jsou podobne rarity - v Brne (v takove baste brutalnich FTF hunteru) byla mesic cache Popuvske Senilni Kvakani bez FTF a nyni zoufale ceka na TTF. Pritom neni nijak extremne narocna, neni potreba zadne 5/5 vybaveni, jen trpelivost pri hledani a obycejne holinky…

Tedy Jirko, toz gratuluju. Skoda, ze to je virtualka.

Tady ulovil M63 taky hezke FTF.

Sinjal [cache]GCPCGF[/cache]

To Vitek - taky pěkné, v Řecku (konkrétně Kyklády) je ještě několik FTF, keše jsou tak výtečné, přemýášlím, že hodím na forum zkušenosti s jachtingem v Egejském moři… Měj se krásně. SPužva

To Spuzva: Urcite naky zkusenosti hod, kdyz to vyjde, tak pristi rok bychom vyrazili plachtit do Egejskyho, ale je to jeste daleko:(

To: kulin a Janek - hodim asi, jen nevim, zda se to sem hodí.. Egejský je fakt boží, i když v létě fouká Meltemi, my jsme se tomu trochu vyhnuli, fučelo max 25kn a to na refy je úplně super jachting. Zdar :slight_smile:

Já mám 1 FTF z Egypta ze Sinajského poloostrova. Nalezl jsem ho sice „jen“ ¼ roku po publikování, ale od té doby ani jeden nález a už to je to skoro rok. Ladabohac by mohl vyprávět, že? Je to tato keš. Podrobnosti jsou popsané v mém logu. [cache]GC1DC4Z[/cache]

To Honzik a Pavlinka - taky pěknej úlovek, koukám - potom jned DNF. Blahopřeju. Koukal jsem na váš profil - geologie musí být zajímavá i jako koníček :-)) Mějte se, Jirka

To Honzik a Pavlinka - taky pěknej úlovek, koukám - potom jned DNF. Blahopřeju. Koukal jsem na váš profil - geologie musí být zajímavá i jako koníček :-)) Mějte se, Jirka

Já jsem se už těšil na FTF po jedenácti měsících na rakouském kopci Schneeberg (GCQ7BK - Schauerstein). Stejný nápad ale měl pouhých pár hodin přede mnou někdo jiný. Tato tradicionálka ta přitom jedenáct měsíců ležela bez logu.

Ahoj Máro, koukal jsem na ten log a kešu a byl to pěknej pech, co?? My jsme si před cestou do Řecka připravili mraky listingů, kde byl aktuální stav logů, takže jsme věděli, které keše jsou panenské… Taky jsme měli v pácu GC1KZQB. Nakonec se zadařilo FTF, ale před námi tam byli už 3 x DNF, jak jsme později zjistili z logů, o to větší bylo naše nadšení. Jinak řecké ostrovní kešu jsou z 90%nádherné, ne jako naše městské kešu… Pěknej den Tobě. Jiří

Ahoj Máro, koukal jsem na ten log a kešu a byl to pěknej pech, co?? My jsme si před cestou do Řecka připravili mraky listingů, kde byl aktuální stav logů, takže jsme věděli, které keše jsou panenské… Taky jsme měli v pácu GC1KZQB. Nakonec se zadařilo FTF, ale před námi tam byli už 3 x DNF, jak jsme později zjistili z logů, o to větší bylo naše nadšení. Jinak řecké ostrovní kešu jsou z 90%nádherné, ne jako naše městské kešu… Pěknej den Tobě. Jiří