Repasované GPSky

Chci se zeptat, mate nekdo zkusenost s repasovanyma GPSkama? Mam na mysli napriklad toto http://cgi.ebay.com/GARMIN-Colorado-300-GPS-Receiver-Handheld-Navigator-/280559110279?pt=GPS_Devices&hash=item4152a04887

Daji se sehnat opravdu vyhodne, napiste prosim nekdo ze takovy mate a bezi v poradku…:o

Ve Státech se refurbished kousky docela dost prodávají. Teoreticky by na nich nemělo být nic špatného. Každopádně nevím jestli bych kupoval zrovna Colorado se strašlivým kolečkem.

Taky by me to zajimalo, protoze Ty nabidky jsou o 50% mensi…

Funguje to i u nás (např. zboží vrácené do eshopů v zákonné lhůtě). Ve Státech je často možnost upgrade (výměny za lepší model, s příplatkem).

Je to otázka konkrétního obchodníka. Asi bych se nebál koupit refurbished Mac přímo od Apple. Otázka co s ebay: věříš tomu obchodu, má dobré hodnocení apod.

Já loni kupoval repasovaného Axima(sice je to PDA ) a spokojenost :slight_smile:
Záruka byla jeden rok což je pochopitelné :wink:

Asi do toho pujdu, vsude uvadeji zaruku prave jeden rok!

Dej pak vedet, tez nad tim krute uvazuju… repas oregon by byl sice lepsi, ale co ma clovek delat…

Vzdyt ja prave budu kupovat repas Oregona…

Uvodni odkaz hazes na colorado, navic oregon 300 jsem v repasu nenasel, jedine 200 nebo 400…

Jo jo to Colorado byl jen priklad, pujdu do neceho takoveho http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=140404942321&Category=156955&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 ale stejne musim pockat na vyplatu…:frowning:

Muzu se zeptat, kdyz takto koupim Garmina z Ameriky, bude v nastaveni jazyku i cestina?

Bude. A pokud nebude, tak tam jde hrave stahnout.

Ok děkuju! Jeste porad zustava v mojim hledacku i Magellan Explorist GC jen bych potreboval videt jak vypada ta jejich mapa, konkretne jak zobrazuje mesta v Cechach…mimochodem v nasich dvou obchodech se prodava opravdu hooodne predrazene!

Explorist GC je nejaka orezana verze co neumi takrka nic.

No pokud chci pouzivat navigaci jen na hledani kešek a stahovat si veskere info o nich do pristroje tak presne to Explorist umi…

Tak urcite zalezi jakyma mapama se to musi krmit…

No ono se to prave zadnejma mapama krmit neda, je tam nainstalovana nejaka jejich komplet mapa sveta ale pry neni moc podrobna…

Info o kesich ti zobrazi i Garmin. Taky ma dobry mapy a velkou ceskou uzivatelskou zakladnu.

Naproti tomu Explorist GC je orezany maximalne, za vysokou cenu, nejsou do nej mapy a nikdo ho nepouziva.

Zaver si udelej sam…