Reseni Kesek

Kdybyste nejakou kesku ani za boha nemohli vyresit a existovl server kde je reseni:

• Precetli byjste si reseni?
  • Byli ochotni zaplatit za to reseni? (napr. sms)

Ne, ne, bych se na ní vykašlal.
Ale proč je tohle téma v Poradně, to nechápu.

Protože chce poradit,jestli má takovej server založit :wink:

Za sebe říkám ANO a sežerte mě :smiley:

Ne, nebral. Z takto "vyřešené" keše bych neměl radost a otazník na mapě mi nevadí… Prostě se musím smířit s tím, že mám nižší IQ než autor a nedokážu to vyřešit. Cílem této hry snad není mít všechny keše na světě…

No jak kdo,za sebe můžu říct,že znám několik jedinců , kteří jsou schopní se přerazit jen aby měli co nejvíc keší.

Cilem tehle hry je dohnat PaBu…a otazniky bych zrusil;), za kes 5km od nejblizsi cesty by bylo 5 bodu, za mestskou mikrosku by bylo minus 5 bodu, tak nejak bych to postavil…to by bylo krasny:)

Pokud by na tom webu bylo například mírné nakopnutí, ale pokud přímo souřadnice. NE!

Ono to není o IQ. I naprostý hlupák může udělat složitou kešku co se týče řešení. Spíš jde o to, jestli si někdo honí svoje ego a udělá kešku s nesmyslným řešením, nebo jestli je někdo soudnej a udělá jí jen těžkou!

1/NE
2/NE

Projekty jako Finalky.cz nebo něco podobného degradují v podstatě všechny keše na tradičky, protože u multiny dojde člověk na finále, u mysterky také.

Pokud někdo chce lovit jen tradičky, nikdo mu nebrání, ale neměl by honit body "nelegálně" díky znalosti finálek

To bych radši požadal kamose o pomoc s resenim nez si ji kupovat…

Proboha, na co platit za řešení? :slight_smile: Když to nemůžu vyřešit, tak se prostě zaloguju, když mi to na té mapce tak vadí :). Stejnak mokré logbooky nikdo nebude prověřovat (jk)

To nemyslíš vážně že? :o

Však jsem tam napsal "jk" :smiley: (jk = joke)

takový "prodejce" si koleduje o přesdržku :smiley:
A proč kupovat, když to může mít každý ZADARMO? http://geoloutkari.k-servis.cz/download.php B)

Hele a v jakym programu to mam otevřít? Mě to tam jen píše že si to prej musím vyluštit?!

LOL :smiley: Otazníky ne! Multiny zrušit,kdo má po těch stage tlapat!

Pokud owner zakládá neluštitelné krabičky nebo krabičky typu "uhádni co jsem si v tu chvíli myslel" a mě to na mapě prudí,tak je tu ignorelist. Ještě abych za takový výmysly někomu platila…
A vůbec-tohle se tu už řešilo s projektem finalky.com,ktery byl zatrhnut samotným Zeměmluvem.
Plánuje snad někdo užasný klon tohoto webu?

Hehe, tady někdo dělá průzkum trhu. :slight_smile: Už předtím lukasik napsal:

A teď si tímto vláknem zjišťuje možnost monetizace. A příště budeš shánět dobrovolníky s velkým počtem odlovem kešek, či jak? :smiley:

Ale zklamu tě, takový server nemá moc velkou šanci na úspěch. Budeš rád, když se ti vůbec zaplatí peníze na vývoj a hosting. Jak dříve nebo později zjistíš, tak mezi kačery funguje celkem dobře systém výměny finálových souřadnic, většinou jedna ku jedna. Třeba jenom já jsem byl na to třikrát upozorněn u svých kešek. Neříkám, že to dělají všichni, ale ti, kdo chtěji, tak si časem určitě někoho najdou, s kým můžou měnit. Takže přijít do takové situace s nějakým placeným serverem je holý nesmysl.

No to je teda podraz na chudáky bodaře…

ok, tak dekuji vsem za nazory zakladat to nebudu :slight_smile: