Kdybyste nejakou kesku ani za boha nemohli vyresit a existovl server kde je reseni:
- Precetli byjste si reseni?
- Byli ochotni zaplatit za to reseni? (napr. sms)
Kdybyste nejakou kesku ani za boha nemohli vyresit a existovl server kde je reseni:
Ne, ne, bych se na ní vykašlal.
Ale proč je tohle téma v Poradně, to nechápu.
Protože chce poradit,jestli má takovej server založit ![]()
Za sebe říkám ANO a sežerte mě ![]()
Ne, nebral. Z takto "vyřešené" keše bych neměl radost a otazník na mapě mi nevadí… Prostě se musím smířit s tím, že mám nižší IQ než autor a nedokážu to vyřešit. Cílem této hry snad není mít všechny keše na světě…
No jak kdo,za sebe můžu říct,že znám několik jedinců , kteří jsou schopní se přerazit jen aby měli co nejvíc keší.
Cilem tehle hry je dohnat PaBu…a otazniky bych zrusil;), za kes 5km od nejblizsi cesty by bylo 5 bodu, za mestskou mikrosku by bylo minus 5 bodu, tak nejak bych to postavil…to by bylo krasny:)
Pokud by na tom webu bylo například mírné nakopnutí, ale pokud přímo souřadnice. NE!
Ono to není o IQ. I naprostý hlupák může udělat složitou kešku co se týče řešení. Spíš jde o to, jestli si někdo honí svoje ego a udělá kešku s nesmyslným řešením, nebo jestli je někdo soudnej a udělá jí jen těžkou!
1/NE
2/NE
Projekty jako Finalky.cz nebo něco podobného degradují v podstatě všechny keše na tradičky, protože u multiny dojde člověk na finále, u mysterky také.
Pokud někdo chce lovit jen tradičky, nikdo mu nebrání, ale neměl by honit body "nelegálně" díky znalosti finálek
To bych radši požadal kamose o pomoc s resenim nez si ji kupovat…
Proboha, na co platit za řešení?
Když to nemůžu vyřešit, tak se prostě zaloguju, když mi to na té mapce tak vadí :). Stejnak mokré logbooky nikdo nebude prověřovat (jk)
To nemyslíš vážně že? :o
Však jsem tam napsal "jk"
(jk = joke)
takový "prodejce" si koleduje o přesdržku ![]()
A proč kupovat, když to může mít každý ZADARMO? http://geoloutkari.k-servis.cz/download.php B)
Hele a v jakym programu to mam otevřít? Mě to tam jen píše že si to prej musím vyluštit?!
LOL
Otazníky ne! Multiny zrušit,kdo má po těch stage tlapat!
Pokud owner zakládá neluštitelné krabičky nebo krabičky typu "uhádni co jsem si v tu chvíli myslel" a mě to na mapě prudí,tak je tu ignorelist. Ještě abych za takový výmysly někomu platila…
A vůbec-tohle se tu už řešilo s projektem finalky.com,ktery byl zatrhnut samotným Zeměmluvem.
Plánuje snad někdo užasný klon tohoto webu?
Hehe, tady někdo dělá průzkum trhu.
Už předtím lukasik napsal:
A teď si tímto vláknem zjišťuje možnost monetizace. A příště budeš shánět dobrovolníky s velkým počtem odlovem kešek, či jak? ![]()
Ale zklamu tě, takový server nemá moc velkou šanci na úspěch. Budeš rád, když se ti vůbec zaplatí peníze na vývoj a hosting. Jak dříve nebo později zjistíš, tak mezi kačery funguje celkem dobře systém výměny finálových souřadnic, většinou jedna ku jedna. Třeba jenom já jsem byl na to třikrát upozorněn u svých kešek. Neříkám, že to dělají všichni, ale ti, kdo chtěji, tak si časem určitě někoho najdou, s kým můžou měnit. Takže přijít do takové situace s nějakým placeným serverem je holý nesmysl.
No to je teda podraz na chudáky bodaře…
ok, tak dekuji vsem za nazory zakladat to nebudu ![]()