Docela dobrá zpráva, to bych mohl trumfnout v FTF Benja:p
jestli se nekdo pta:
volam si se Sutechem - ANO (tak dvakrat do mesice)
bavim se s nim o kesich - ANO ( o svych a nebo o nejakych opravdu super)
zeptal jsem se ho nekdy jestli zrovna nepusti neco kolem - ANO (na moji treti otazku rekl ANO a pustil kes 58km ode mne D:D:D )
zeptal jsem se ho nekdy na souradnice - NE
zvlastni, ze nekdo se zacne do mne navazet v dobe kdy lovim tak pet kesi za mesic;)
No a to je právě ten maskovací manévr…dát si pauzu, abych nebyl nápadný :-D. Však já mám taky všechna FTFka s pomocí reviewerů nebo tvojí, jak jinak bych k nim asi přišel, to dá rozum, né ?
ANO je to tak a i kdyby nebylo tak mi to vadi … jak ja k tomu prijdu, za na vsechny kese dorazim az jako buhvi kolikata, vzdyt ja to delam jen kvuli tomu abych si mohla rikat JSEM DOBRA, BYLA JSEM PRVNI. Nejaka krabicka nebo misto kde je me vubec nezajima … :@
Boze to zni
A ted vazne :D… finalkar a jemu podobni holt platite malo a ted je vam lito ze jste az nekolikati na krabicce …
Finalkar, zajdi k pschiatrovi, nech si napsat Hypnogen pro zklidneni, obuj botky a vyraz do prirody … treba te to prejde
lidi, melete tu jen hovna..kdyby jste radši šli někam na krabičky.. ja ted vyrážím na údržbu svých keší, kačeři je snad neumí zavírat a jsou mokrý logbooky a umístím pár dalších…do konce prázdnin chci mít tu TFTC serii hotovou…
kdyby jenom vynasel… nevim jak tytacovi, ale po me chce vzdycky prachy.. potrebuju se dostat pres tisic odlovu, pak prej dava slevu, rikal to johny s hradnikem.. tak holt musim trochu maknout, no.. :D:D:D:D
ty,ty,ty: Tytáči, za ty poslední finálky mi nepřišla platba, tak takto ne, chlape!
awercz: Pěkně prosím, kde se dá taková mapa sehnat, taky bych ji uvítal