Reviewri vynasi finalky kesi

Velice casto se v Praze setkavam s mistnimi kacery, kteri se uz nekolikrat prorekli, ze maji od urciteho reviewera souradnice a obcas kese schvali jak oni zrovna potrebuji vyrazit na FTF.

A ty jim zavidis nebo proc to tu pises?

Dalsi flame :@ …jdi se vybrecet mamince, nebo bez radeji lovit B) …to uz fakt neni mozny, co tu jste schopny resit… :frowning:

To je zase vykrik do tmy. Co cekas? Ze se nekdo prizna a bude se kat, jestli je to pravda? Osobme o tom hluboce pochybuji. Napada te proc by to delali? Mozna te stve ze nemas souradnice bez namahy nebo nejaky to ftf!

Proc sem nenapises jmena tech kaceru, kesi a schvalovacu?

Me se zrovna nechce nic delat, neslo by neco schvalit tak do 2km od mych HC at nemusim vytahovat auto? :wink:

Chtel jsem na to jen upozornit. Myslim, ze i porusuje ten dany reviewer pravidla, ktere ma od Groundspeaku. S Grounspeakem jsem uz to taky pred nejakou dobou resil a zrovna moc spokojeni nebyli. Udajne kdyz jim reknu nick reviewera tak uz reviewer nebude. Meli vice stiznosti.

Vystupujes tady pod smyslenym nickem a nic jsi nerekl. Takze se bud odtajni a jmenuj dotycne a nebo tahni…

Občas mám pocit, že někteří hráči berou tu hru ař příliš vážně… :slight_smile:

Kurňa tady se řeší věci! Mi ještě málem ani nevytáhli paty z JM a holt v Praze je blaze asi i kačerům :o Stejně to dopadne jako Finálky.com. Keců plno a jak to nakonec dopadlo? Stejně jako vždy, stačí se podívat na naši politickou scénu. Kecy,kecy, kecy a skutek utek. Abych předešel zbytečným narážkám, chci tím jen říct, že pokud něco slíbím, tak to dodržím (nebo raději držím hubu). Nejde mi vůbec o finální souřadnice, ale o to že kolem toho byl takový humbuk a co z toho je nakonec? Jen bublina. A stejně tak to asi bude i v Praze s vyzrazováním. Buď to napal naplno, nebo buď raději zticha. Mi stejně v Praze nikdy mít FTF nebudeme, ale plno pražáků ho mimo má. Tak VCG.

Tak je nech, když je to baví :slight_smile: Myslím, že se to tu už řešilo… taky údajně někteří reviewři nabízejí finální souřadnice za úplatu, sami loví FTF atd …
Mně je tohle ukradený. Pro mě je důležitý to, že se projdu do přírody, odlovím keš kterou našlo 500 lidí přede mnou a víc neřeším …

Co jsem slysel tak v tom jede Sutech jako reviewer a souradnice a dalsi veci dava TyTyTy a BarbieTeam o dalsich by se dalo taky spekulovat…

A ja jsem zas slyšel, že není dobré věřit všemu, co se říká/píše… zvlášť na internetovém fóru a od anonyma.

Ze to tady vubec resite… To ja vam jednou v Praze potkal ledniho medveda na koleckovych bruslich, co mel na ocase vytetovany souradnice finalek vsech kesi v CR a pri jizde si broukal, ze jede pro FTF… Pravda nemuzu to dokazat a … jejda, ja si zapomel vytvorit anonymni nick. :wink:

Není už nejvyšší čas tenhle nesmysl zamknout? Kdyby to byla pravda, tak se oni zmiňovaní kačeři těžko o tom budou bavit s nějakým cvokem, který je honem poběží naprášit sem na fórum.
Ale takhle se za chvíli přidá plno lidí, že to "slyšeli také" a bude zase nesmyslný flame…

Ale ja toho medveda opravdu potkal. Fakt … Fakt … Fakt! Nebo to byl kozel? Dvanactka? Ted si to nejak nemuzu presne vybavit :smiley:

Ideální. Mám pár GC kódů, který nemá ani kuře, ani h+… Jaká je sazba?

copak Sutech, ten uz v tom jede ve velkym a verejne :D:D

www.sutech.cz

a máš jeho nick, to se přece taky nedělá :slight_smile:

no mel ksiltovku s napisem "finalkar" :wink:

Tak někdo tady upozorní na poměrně závažný problém, a vy z toho uděláte frašku. Zeptáte se na konkréní jméno a když odpoví, opět jej jen zesměšníte.

Jasně, když nejde o život, tak nejde o nic, ale ono je to ostatně jak všude kolem nás. Nereší se problém, ale ten, kdo na problém upozorní…