Rhino už máš?

:slight_smile: Už ho máte na aute,kole?
:o Kam ho lepíte?
:@ Vydrží myčku?

B) Dík

Mám ho, Lepnul jsem ho na rámovou trubku lehokola, Do myčky na něm nejezdím :slight_smile:

B) Barevná kombinace?

Nalepeno na zadnich dverich geovozidla. Mycka by vadit nemela a barevne kombinace na http://www.shop.gcsproduction.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=83&products_id=513

Můžu se zeptat, k čemu je to dobré a co to má společného s geocachingem ? Já myslel, že se věci s trackovacími čísly hledají především v keškách, či na eventech, ne na autech, kolech, atd atd. na ulici ? Jak se to pak loguje a kam ? To už je docela schizofrenie, ne ?

Teď už snad zbývá jen si to číslo nechat napsat třeba i na kšiltovku, nebo ještě lépe, nalepit, či si to nechat rovnou vytetovat, hm, třeba na čelo, nebo.. nebo někam šikovně na geopartnerku, že by.. třeba na kotník ? :smiley: No to by byl úlet, včetně logůůů…

na geopartnerku jo, ale leda na cizi. :smiley:

Zadné dvere akože kufr?:smiley:

[color=maroon]Tak nevím, je to bonus pro geocachery, kteří náhodou zmerčí tuhle nálepku? Nebo si mám logovat kolo do každé cachky, kterou objevím a tím si počítat km a sledovat jak zběsile k odlovu dochází? ;)[/color]

mno ono to vycemene funguje stejne jakto TB (ty jsou i v provedeni jako magnety a nalepky na auta a tricka). třeba TB od Bo.T.L. jsem viděl na jednom eventu a celkem se mi to libilo a zaujalo mě to :slight_smile: myslim si, že je to takový zajímavý zpestření :slight_smile:

jen aby pak jednou rano clovek nenasel prazdnou garaz, a v Rhino logu zapis "pekny auto, trosku se projedem".

to tomasgn: nikdo tě nenutí, aby jsi to na tom autě měl :slight_smile:

Je to jen samostatna nálepka?Žádna kertička k tomu není?:o

TB bleibt TB… :wink:
K magneticke nalepce/klasicke nalepce dodaji i klasicke psi znamky traverlbagů… :stuck_out_tongue:

Jee tak to je skoro peknejšie než to čo mám!:frowning:

neodolal sem a koupil sem :))).

Ty abys neco nemel hned:P

to autacek: na auto? proc ne, prijedes na event…a loguje se to klasicky jako jiny TB a GC. Kdyz muzou byt Travel Bugem deti…, ktere take vidis jen na eventu… proc ne auto?