Jedinečná příležitost jak nakoupit pro celou rodinu výhodně! Na celý sortiment, včetně zlevněného zboží, nyní platí akce 2+1. Při nákupu tří jakýchkoliv produktů bude z celkové ceny nákupu odečtena sleva, která se bude rovnat ceně nejlacinějšího z vybraných produktů. Sleva bude rozpočtena mezi všechny produkty.
V případě zakoupení šesti produktů, bude odečtena sleva ve výši dvou nejlacinějších produktů. Akce tedy platí na každý třetí zakoupený produkt!
Zrovna jsem to chtel taky napsat, nicmene tedy vyuziji tematu zde. Chci si tam koupit par veci, ale jsou dost "cenove nevyvazene" (3200 Kc, 400 Kc, atd), takze idealne hledam nekoho, kdo by to "dovyvazil" tak, aby sleva byla maximalni.
Jinak mam u nich slevovou karticku (ano, vim, ze v tomto pripade neplati), nicmene nacitaji se na ne nakupy a uz jsem nekde v polovine k 10% (utraceno cca 13 tisic). Takze neni problem na ni nacitat nakupy a pote ji v budoucnu nabizim volne k dispozici "k pujceni" na nakup.
– ne, vážně, je to bezva nápad; já už bohužel tak nějak mám všechno, dokonce pár věcí navíc. Třeba slaňovací brzdu jsem právě grigri nahradil spolehlivě, takže jí asi pustím zase do oběhu. Vlastně i krolla. A tak podobně. Asi po návratu z Alp sednu na AUkro
– když se domluvíte, tak jeden koupí tři grigri, druhej tři lana, třetí tři… něco co je levnějšího a tak. Dobrý
Grigri ne, ale chci celotelovej uvazek, je radove pohodlnejsi proti klasickymu sedaku. Navic kolem trojky je tam dost jinyho zbozi vcetne bot. Ciste teoreticky be se dalo odchytit urcite par nakupujicich i primo v prodejne.
Taky si chci vzit par expresek a nejakou tu karabinu - sice jich mam dost, ale pri takove akci nelze odolat
To je super akce!
Nechtěl by někdo ze Zlíňáků kupovat grigri2 mělo by to vyjít na 1260,-Kč a v druhé várce jumar PETZL ASCENSION B17 ten by byl za 860,-Kč?
muzu ti rict, ze ja si v tom parkrat prisel leda takovej hodne sesnerovanej. muj vlastni sedak mi sedi jako prdel na hrnec, takze pri gc rozdil v pohodlnosti u me nebyl vubec znat.
jinak samozrejme zalezi, co s celotelovym chces delat - aby ta pohodlnost mela sanci se projevit.
nebudete někdo kupovat něco dražšího (jedna položka 4-5000)?
Bádám, jak té akce rozumně využít a jediné co by mne zásadně potěšilo, tak nový stan.
Tzn místo 4000 za kus by to vyšlo na skvělých cca 2700 Kč!
Ad celotelak: presne, Šejtáne. Já navíc mám sedák ferratovej, lehkej, páč při toulání na pár tejdnů se počítá každej gram… a s báglem stejně MUSÍŠ mít i prsák. No… v samotným sedáku jsem visel jak ráhno. Po přidání prsáku a vyladění těžiště je to naprosto o něčem jiným… váha dost nad metrák.
A celotělák: když už ho chceš kupovat, koukej po pracovním, ať máš na bocích zátěžový oka, kdybys chtěl lízt na strom se smycema, lanyardem - gdyž už máš to grigri.
citecka: vsak ano, prave proto jsem psal, protoze v klasickym sedaku me to proste "prepada" dozadu. Kdyz ma nekdo 60kg, tak v tom krasne sedi a nemusi to tahat k lanu rukama/brichem, takhle se clovek uplne zbytecne vysiluje. Koupil jsem i prsak, ale to bych rekl, ze je takova nouzovka, respektive jakoze da se taky, ale proti celotelaku se to neda rovnat (mam tu doma starsi model Profi Worker od SR).
I kdyz si rikam, jestli do toho vubec jit, protoze ten starsi model mi prijde o dost vic propracovanejsi - ma moznost stavitelnosti na kazde rameno zvlast, stejne jako individualni vysku nohavicek od sedaku i zad. U toho novejsiho to clovek taky muze poresit, ale musi to cely prenastavovat a preposouvat komplet celej uvazek. A taky ten starsi ma od zad na rameno jeste natazej kus originalni "smyce" s okem. No jak rikam, zvazuju, jestli to ma vubec smysl.
EDIT: jo jinak obecne tyhle "pracovni celotelaky" maj jednu nevyhodu, kterou jsem vypozoroval. Tim, ze to navazovaci oko je "horizontalne" a ne "vertikalne" jako u normalniho sedaku, tak ma clovek pootoceny o neco Grigri.
No, nemáš tak docela pravdu. Záleží, na který kotvící bod se navážeš. Nový typ SR používáme v práci skoro každodenně, ale nemyslím, že bych ho chtěl mít v geovýbavě
zatr satr, stan sem si koupil minulej tejden Taky jurka, jen o kousek menší verzi. Ale měli jsme ho s výstavní slevou a ještě jsme pár stovek ukecali navíc, takže taky vyšel docela slušně. Ale třetina to holt nebyla