Romix

Vážení kolegové kačeři, včerejšího dne okolo 19. hodiny náhle zemřel jeden z nás, dlouholetý jihočeský kačer Romix. Stalo se tak při hledání keší v okolí Nové Bystřice a jednalo se o náhlou plicní embolii. Kdo jste Romixe znali, věnujte mu alespoň tichhou vzpomínku. Díky všem.

uz dve hodiny jen tak tupe sedim u pocitace. bude mi chybet.

to si děláš prdel, či co ? :o
poznal jsem ho na sjezdu Vltavy a /sakra ani nevim co dál psát/ :frowning:

Ježíšmarjá, vžyť jsem s ním před nedávnem seděl v Hůrkách u piva a pak venku v kolečku pil jeho výbornej černej humus. Sakra, to jsou zprávy!
Budiž mu země lehká.

Tohle se nema stavat. Od rana jsem spatnej, nemuzu to rozchodit. Roman byl skvelej kluk.

Romana známe skoro tak dlouho jako geocaching, nejprve jen z logu a jeho nezapomenutelných kešek, později z mnoha setkání. Vzpomínáme na poslední dlouhý rozhovor v Hůrkách. Stále tomu nemůžeme uvěřit, ani nevíme jak s keškama dál - všude ho budeme vidět…

to je nám hrozně líto, romix a jeho keše, to je pojem. budeme na něj vzpomínat s veselou, to by si asi přál nejvíc.

za šuhajíky jirka

Už sem nepíšu, ale tentokráte musím. Roman byl skvělej kluk, kterej nikdy nezkazil žádnou srandu. Na setkání s ním jsem se vždy těšil, protože jsem věděl, že bude na co vzpomínat. Zážitky s ním z Hurek jsou nezapomenutelný a budu je mít v sobě po zbytek života. Romane neboj, o krabice se ti postaráme. Kurva proooooooč…

V Hůrkách jsem s ním pokecal, po jeho skvělých pixlách chodil a včera jsem se dokonce někde poblíž pohyboval… Hodně FTF v kačerském nebi Romane.

…před pár dny v Hůrkách jsme s Romanem domlouvali akcičku na Silvestra nebo na Nový rok, kdy budeme s georodinkou s nějvětší pravděpodobností v J. Hradci na dovče. Ale všechno je jinak, sakra… Stále tomu nechci věřit. Odešel bezva kámoš a tvůrce krasnejch kešek, kterej nikdy nezkazil žádnou legraci a sám ji spíše "vyráběl". Budeš nám chybět Romane…

…nemám slov…
Přes slzy nevidím na monitor - snad se tam Nahoře ještě potkáme.

Tak tohle je hodně smutná zpráva.:frowning:

Už sem taky moc nechodím, ale od včerejšího večera tupě zírám do monitoru a nevím co dělat. V těchto chvílích si vždy říkám, že je třeba si život užívat, nicméně po takovéto citové ráně nemám slov a chuť cokoliv dělat.

Měl jsem tu čest s Romanem sedět na jedné lodi během eventu na Vltavě a musím konstatovat, že s ním byla opravdu sranda.

Romane, nikdy nezapomenu na těch pár super dní. Měj se tam nahoře hezky a nemusíš se bát, o tvé kešky bude královsky postaráno.

Co na to rici.. Od rana co jsem se to dozvedel nedokazu nejak moc dobre premyslet ani fungovat. Mel jsem tu cest odlovit FTF na jeho posledni publikovane krabicce a tesil sem se hned na dalsi. Vzdy to bylo na krasnych mistech, proste romixovka jak vysita. Byl to fajn chlap a kdo ho znal, tak na nej nezapomene! :(:(:frowning:

:frowning: :frowning: :frowning:

Chybí nám odlovit 4 Romixovo keše. Kdo si přečte logy, které pak napíšeme??? Na kterou mailovku ti je máme Romane poslat???
Jen pro tebe jsme doma zapálili svíčku…

Z této zprávy jsem se ještě nestihla probrat, potkali jsme se sice jen na 2 eventech, ale Romixe si pamatuji jako stále se smějícího člověka, který dělá krásné kešky

S Romixem se naposledy rozloučíme ve čtvrtek 1.10.2009 v 9:30 v obřadní síni krematoria v Českých Budějovicích.

Romixe jsem neznal, v létě jsem málem odlovil jednu z jeho keší, ale i tak upřímnou soustrast všem blízkým. Příliš brzo by se odcházet nemělo :frowning:

Škoda každého člověka a kačera dvojnásob, dnes večer s kolegy připijeme na jeho památku. Jedinou útěchou mně je že kdybych se dostal do nebe budou tam na mě čekat hezké kešky. Sbohem.

Upřímnou soustrast za mě a kolegu Tomase.Romixe jsme osobně neznali,ale zrovna včera jsme se vrátili z Nové Bystřice kde jsme byli na 4dením odlovu.Patřili tam i jeho kešky.Je to smutné.