Routovatelná uliční mapaČR

Jak jsem se dozvěděl, je teď horkou novinkou routovatelná mapa ČR pro přístroje Garmin (prostředí MAPSource).

Vypadá to velmi dobře. Více informací na http://www.gpscentrum.cz/ATLAS10R.htm

Hledám někoho, kdo by si ji se mnou koupil na půl. Software je registrován na sériové číslo GPS a k jednomu software lze registrovat dva přístroje. Nechce se mi samotnému dávat 6500,- Kč

Najde se někdo?

Byly časy, kdy jsem o tom uvažoval, ale vzhletem k tomu, že mám topo 50, kde je ve verzi 2 ta uliční síť taky (ale zmizely lesní cesty, které mi u topomapy přijdou docela důležité:-) ), tak by to routování moc velký přínos nebyl, ne za 3300 a za plnou cenu 6500 už vůbec ne. Takže Pikodas na mně nevydělá, kdyby dal upgrade z topo na tuhle uliční, tak bych uvažoval velmi vážně. Nebo nejlepší by byla routovatelná topo mapa jako je Canada Topo ve vynikající podrobnosti, která mimochodem stojí polovinu co uliční ČR, v Kanadě samozřejmě, ne u nás :slight_smile:
Zatím čekám, co se objeví v nové verzi Metroguide a CitySelect. Když už je tam 5 českých měst, třeba přibude něco dalšího :slight_smile:

ahoj

pozri si na pandore konferenciu “vse o gps cesky”.

z tej mapy su ludia dost sklamani, aby si nebol aj Ty.

U Picodasů nabízejí Atlas 10R se single licencí za 3500,-
V CitySelect 7.0 je pouze západní část ČR po Prahu - ještě to asi bude chvilku trvat, než to slušně pokryjou…

Pokud máte zájem o ATLAS10R, tak mám jedno sériové číslo volné. Já zase sháním topo50.Nevíte o nějaké možnosti? S pozdravem O.Uher.
Jak jsem se dozvěděl, je teď horkou novinkou routovatelná mapa ČR pro přístroje Garmin (prostředí MAPSource).

Vypadá to velmi dobře. Více informací na http://www.gpscentrum.cz/ATLAS10R.htm

Hledám někoho, kdo by si ji se mnou koupil na půl. Software je registrován na sériové číslo GPS a k jednomu software lze registrovat dva přístroje. Nechce se mi samotnému dávat 6500,- Kč

Najde se někdo?

Pokud je volne seriove cislo na ten ATLAS 10R, tak kolik by to tak koštovalo?
[email protected]

[/quote]