Hledám někoho, kdo by si ji se mnou koupil na půl. Software je registrován na sériové číslo GPS a k jednomu software lze registrovat dva přístroje. Nechce se mi samotnému dávat 6500,- Kč
Byly časy, kdy jsem o tom uvažoval, ale vzhletem k tomu, že mám topo 50, kde je ve verzi 2 ta uliční síť taky (ale zmizely lesní cesty, které mi u topomapy přijdou docela důležité:-) ), tak by to routování moc velký přínos nebyl, ne za 3300 a za plnou cenu 6500 už vůbec ne. Takže Pikodas na mně nevydělá, kdyby dal upgrade z topo na tuhle uliční, tak bych uvažoval velmi vážně. Nebo nejlepší by byla routovatelná topo mapa jako je Canada Topo ve vynikající podrobnosti, která mimochodem stojí polovinu co uliční ČR, v Kanadě samozřejmě, ne u nás
Zatím čekám, co se objeví v nové verzi Metroguide a CitySelect. Když už je tam 5 českých měst, třeba přibude něco dalšího
U Picodasů nabízejí Atlas 10R se single licencí za 3500,-
V CitySelect 7.0 je pouze západní část ČR po Prahu - ještě to asi bude chvilku trvat, než to slušně pokryjou…
Pokud máte zájem o ATLAS10R, tak mám jedno sériové číslo volné. Já zase sháním topo50.Nevíte o nějaké možnosti? S pozdravem O.Uher.
Jak jsem se dozvěděl, je teď horkou novinkou routovatelná mapa ČR pro přístroje Garmin (prostředí MAPSource).
Hledám někoho, kdo by si ji se mnou koupil na půl. Software je registrován na sériové číslo GPS a k jednomu software lze registrovat dva přístroje. Nechce se mi samotnému dávat 6500,- Kč