ahoj, mám problém. s Gsakem zacházím úplně normálně. Ale včera jsem chtěl si vytvořit nový filtr, ale co se stalo? Zapnu gsak a zobrazí se mi jen okénko s typy a pak na liště start logo gsaku, ale jinak když na to kliknu tak se nic neděje. Nevíte někdo co s tím je? Zkoušel jsem to odinstalovat a zase nainstalovat. Díky rogosak
Nevim jestli to nemuze souviset s novou verzi GSAKu? …
Nedavno mi napsal, ze musim pro novou verzi GSAKu pouzit nove SN… nebo prestane chodit…
co myslite pod pojmem SN?
no já mám ještě starší verzi.
serial number
Jo, ale já mám tu starou verzi, která bezchybně fungovala. v čem se stala chyba když z ničeho nic to přestalo fungovat?
Nedělal jsi instalaci na novou verzi? Respektive jakou verzi máš?
Ahoj, zkusil jsem všechny možnosti a zjistil problém v Starforce. Dávej te na to majzla!!!
Jinak všem díky.
To je nějaká ta spyware ochrana na hry ???
Nekompabilita programů, hlavně u Vist a sedmiček. zobrazí se dole u startu bublina Starforce zablokoval program ten a ten. Nezbývá nic jiného než vygooglit program který to zvládne odstranit. Pokud chcete, rád Vám pomůžu.
to XiXi: ano… je to protipiratska ochrana her… nam "normalnim" se to nemuze stat… ![]()
To: mildapajda
No, nevím co zamýšlíš pod pojmem normální, ale musím Ti říct, že mám OS legální a že to je prý běžná vada.
Zřejmě tím myslí to, že „normální” člověk by si na svůj počítač něco jako starforce dobrovolně nenainstaloval. Ty jsi to udělal, takže „normální” asi nebudeš ![]()
PS: chybnou funkci programu (na straně starforce) bych jako běžnou vadu neoznačoval. Je to prostě závada, kterou by jsi měl reklamovat u výrobce
O.k, když ale člověk dostal pc již s nainstalovaným OS tak pak si ho třeba nenainstaloval sám, no ni?
Od kdy je starforce soucasti operacniho systemu? :o
Tož já nevím, ale možný to je ne? Já radši linux, ale z určitých důvodů to nejde.
No spíš mám problém teď v tomto: Starší verze jede, ale když naistaluji novější, tak jen problikne. A já bych tak rád chtěl mít statistiky, které u starší verze nejdou.:(:@
rsc_cz to pochopil spravne! …
to rogo: nainstaluj si Linux a do VMware winxp a je to ne? neco ti zdechne, vratis se zpet a je klid, ne?.. ![]()
No, taková možnost nejde, potřebuji něco, co pojede jednoduše we woknech
jelikož elektronický podpis instalovat do linuxu? Brrr…