Rozdělení teamu

Asi většina rodin loví cache jako team.Co když řekněme syn,dospívá junák a řekne si,že bude lovit keše sám,nebo s kamarády.Rodina už ho neuspokojuje,kouřit před tátou a popíjet mužně pivo z plechovky před mámou nemůže :expressionless: založí si vlastní profil na gc.com a ? Musí začít znova od nuly? Není možné se jaksi rozdvojit a začít se score,které má team? Nebo je třeba možné dodatečně na gc.com zalogovat pod novým nickem keše,na kterých byl s původním teamem(třeba jako " odloveno ještě s teamem tím a tím"),pokud mu je tedy owner nesmaže,třeba za půl roku zpět ? Jak jste to vyřešili u vás ?

Já bych to nijak vážně neřešil a "na jeho místě" zalogoval keše nalezené s rodinou. Je to podobný případ, jako když někdo loguje pod jedním nickem a pak si založí nový (a na to už tu vlákno bylo).

Je to tak. Prostě do každé keše, kterou lovil s rodinným týmem napíše svůj Found it log v tvaru podobném:

Ale ještě jsem neviděl, že by někomu vadilo, že někdo dodatečně loguje, když se osamostatnil z týmu…

Udelej to, dokud mas malo. Das prefabrikovane vysvetleni a pak jen klikas a klikas. 122 piksel mas za chvili. U nas uz bych na to dlabal.

No,právě,ptám se,dokud jich není tolik :slight_smile:

Já začal znovu :slight_smile: Abych keš zalogoval pod mým dnešním účtem, prostě ji najdu ještě jednou. A vůbec to není nuda, spousta keší se za těch pěkných pár měsíců změnila tak, že vůbec nevadí, najít si je ještě jednou (ale v mém případě se to týká maximálně asi jen padesáti keší, a hledám je znovu, jen pokud mám kolem cestu). Ale mně nejde o čísla :slight_smile:

A pokud se nezmeni kes, muzu zmenit zpusob lovu :D:

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=4c77572e-a602-4982-b6ca-cb57a66fe814

určitě přepat dokud je čas. :slight_smile: Viděl jsem to na svých krabkách již poměrně často, takže no problem. :slight_smile: