Mohl by mi někdo z fundovaných osvětlit jaký je (pokud vůbec nějaký je) vlastně rozdíl mezi tímto:
"pouze" coinem za 400,-
a tímto coinem s "odznáčkem" za 259,-
???
…samozřejmě totožný nejmenovaný prodejce
Bohužel jsem takto "výhodně" zakoupil svou "250" a tak mě jen zajímá, zda jsem pouze pitomec , který za cenu mince s nickem a odznáčkem, pomohl zbavit se serioznímu prodejci starých zásob :@ , nebo …
Sem hod primo odkaz na eshopovou stranku - kouknem se tam a pak mozna rozdil najdem (bud ve vyrobku nebo v kvalite prodejce). Takhle z obrazku topozname tezko…
Cena gravírování bývá nějak kolem 100. To už by ten rozdíl nebyl tolik. Navíc ta dražší je na obrázku se stojánkem, není také v ceně? Asi by bylo nejlepší se zeptat mailem přímo v tom e-shopu jaký je rozdíl. Ještě mne napadá zda dražší mince není dodávána v sametové etui?
já to znám… je to sada mince + pin… minci pošleš, pin hrdě nosíš na oblečení… mince má průměr cca 45 mm, pin 10… na minci je možno si nechat vygravírovat nick a tuším datum nálezu…
To jsem si ulevil, že nepranýřujete můj obchod, ale asi vím kde je zakopanej pes.
Cena 400,- je kvůli tomu, že tyto mince e-shop koupil u přeprodejce (asi Grounspeak dle obrázku) a ne u prvotního výrobce (coinsandpins) a shodou náhod mu tam bylo napařené ještě clo, které cenu mince navýší o další nemalé peníze, proto když normálně cena vyjde na nějakých $11 tak s přirážkou přeprodejce, dopravou a clem naskočí celková cena na krásných 400,- Kč a to že tam neni pin je jen důkaz toho že to není od coinsandpins, protože ty to bez pinu neprodávají.
250,- kč za minci + pin ukazuje na zdroj zboží od coinsandpins
aha už jsem se na ten nejmenovaný shop taky podíval… clo a DPH je svinstvo… myslím, že ta předobjednávka je poněkud podhodnocená, ale to je problém majitelů… pokud jim na to zas skočí celníci, tak budou prodávat pod nákupkou…
Ano, máš pravdu je to jenom 1,7%, ale pokud máš v balíku i něco jiného co podléhá většímu clu, tak jako prodejce budu počítat průměr na položku, ne že jedno má clo 1,7 a druhá 40.
Jelikož jsem s prodejcem mluvil a on mi to říkal, tak vím kde byl zakopanej pes
na co je clo 40%? To neni utok, jen by me to vazne zajimalo. Nicmene pokud clo zakaznikovi pocitas prumerem z jinych veci ktere on ani nechce, pak je asi neco spatne… Celnici ti to clo taky nepocitaji prumerem totiz.
To Geo Gadget: clo 40% byl jen příklad, nevím na co je clo 40%.
Já naštěstí počítám cenu jen z částky za kterou koupím, neb nakupuji za menší částky než je horní hranice pro dovoz z USA pro fyzické osoby, ale pokud bych měl 20 kousků z toho jen 5 se clem, tak rozpočítám clo na všechny kusy co jsou v objednávce abych se dostal na nějakou rozumnou cenu.