Ahoj
uvazuji o porizeni Oregonu 450 tky a zjistil jsem ze se prodavaji 3 verze 450, 450t a 450 pro. Poradi nekdo jaky je mezi nima rozdil ? me prijdou vsechny az na cenu stejne.
diky
Ahoj
uvazuji o porizeni Oregonu 450 tky a zjistil jsem ze se prodavaji 3 verze 450, 450t a 450 pro. Poradi nekdo jaky je mezi nima rozdil ? me prijdou vsechny az na cenu stejne.
diky
MEZI NIMA NENI ŽÁDNÝ ROZDÍL. VŠECHNY JSOU STEJNÉ.
Je ale jen v mapach co se nim davaji se zeptej strejdy Googla.
mapy v nich jsou jinyyyyy. 450 bez mapy, 450t bude asi topo europe, 450pro dle vseho s Topo 3 Pro, coz je pro priipad lezenii po CR ta nejlepsii mapa, podrobnejsii nez ta ff 450t
njn ,ale jak formulovat dotaz ![]()
ok diky za odpovet
a rozdil oproti 550 hadam je pouze v tom fotaku ![]()
Je to jak psal djv. Jen teda
Oregon 450 - V ceně přístroje je obsažena podrobná turistická mapa České republiky Topo Czech, včetně CD ROM pro plnohodnotnou práci s mapou nejen na displeji navigace, ale i v PC.
dále tedy:
Oregon 450t - V ceně přístroje je obsažena předehraná topografická mapa Evropy 1:100 000 a podrobná turistická mapa České republiky Topo Czech, včetně CD ROM pro plnohodnotnou práci s mapou nejen na displeji navigace, ale i v PC.
Oregon 450 PRO - V ceně přístroje je obsažena podrobná turistická mapa České republiky Topo Czech PRO, včetně CD ROM pro plnohodnotnou práci s mapou nejen na displeji navigace, ale i v PC.
Oregon 450t PRO - V ceně přístroje je obsažena předehraná topografická mapa Evropy 1:100 000 a podrobná turistická mapa České republikyTopo Czech PRO, včetně CD ROM pro plnohodnotnou práci s mapou nejen na displeji navigace, ale i v PC.
Onu turistickou mapu Evropy jsem sice nikdy neviděl, ale vzhledem k měřítku ASi nemá smysl ji pořizovat.
Jsou to informace přímo z Garmin.cz…Sou věci, které se u výrobců či prodejců zjišťují lépe než na Google ![]()
A rozdíl mezi 450 kou a 550 kou je fakt jenom v tom foťáku, nebo ještě něčem? Dík
Jenom v tom foťáku. V ničem jiném.
Pokud vím, taki 550ka má tříosý kompas a 400ka ještě neměla. A 550ka má lepší display. Ale ono to máš stejně jedno, prodává se jen ta 550. Všechny ostatní modely oregonů se naráz přestaly vyrábět. Někde v obchodeck jsem doprodej starších modelů viděl, ale buď bez map nebo za cenu 550ky.
on ale chce porovnat 550 a 450 ![]()
A nejde do 550ky nacpat v gpx souboru víc keší? 550 jich pobere 5000, kolik 450ka?
melo by jich byt taky 5000
http://www.gpsfix.net/garmin-announces-oregon-450/