Hledam informace o kesich zalozenych u rozhlasovych vysilacu. Zatim vim jen o techto: Dve veze u Ceskeho Brodu, Radiovka v Podebradech, Dobrochov transmitter Morava, Kojal a nase Kbely1923. Urcite jich bude vic. Dejte mi prosim tip na nejake dalsi, o kterych vite, ze je tam kes. Mam na mysli stredo a dlouhovlnne vysilace, ne televizni. Dekuji predem
A tady je dalsi:
GC11X84 - Pohodli: vychazka k vysilaci
nejsem si jisty - podle listingu je to radio i tv vysilac
[cache]GCQ89F[/cache]
GC10E12 - Mezivrata. Tematu rozhlasu se sice nevenuje, je ale v tesnem sousedstvi vysilace.
[cache]GC1138J[/cache]
Lomy Rychnovska a okolí no.1 - První stage této malé multi je u vysílače TV i Rozhlasu na kopci CHLUM nad Vamberkem.
[cache]GCK1TK[/cache]
Na Kleti je radiové i televizní vysílání.
Za prispevky diky. Spis se mi jedna o takovehle stavby:
http://www.mrakodrapy.xf.cz/stozary.htm
On ani Kojal neni SV vyilac, spis TV.
Ale kazdy prispevek vitam, neco z toho dam dohromady
zajimave tema
snad pomuze tento link
sam ziram, ze v libereckem kraji uz nevysila jediny SV/DV vysilac :o
Taky jsem odlovil jeden vysílač (Okupační, na Zbraslavi), třeba se Ti šikne: [cache]GC12G9W[/cache]
tady u nás je vysílač vedle keše [cache]GC124H7[/cache], ale nevim jestli to je to co hledáš…
AgentJ:
Mizi to strasne rychle. SV uz neni perspektivni, ale ty stavby jsou impozantni.
Solsais:
Zbraslav, to je spravnej tip, diky. To je stredovlnak, kterej jeste jede.
Leroj:
Tohle je spis telekomunikacni vez a snad nejakej VKV rozhlas. Diky
A co Kojal?
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=2a4525fe-93f9-457f-ae62-f08498e3576b
ahoj
ja som sem skocil, pretoze mi to pripomenulo moj davny napad. spravit pri praci alebo pri dome slabu piratsku radiostanicu a keser ked pride so svojim radiom, vypocuje si instrukcie a pusti sa do hladania. to mu bude sprijemnovat nejaka muzika.
ale nemam na to dost skusenosti tak som zostal len pri napade.
hm mozno by to nemuselo vysielat stale a aktivovalo by sa to cez SMS…
napadlo to niekoho?
plzenaci na vysilacovych kesich primo "ujizdeji" ![]()
Dr. Evo neprozrazuj:D Je fakt, ze na tomto principu jedna v Plzni jede.
[color=blue]Dalších pár je na střední a severní Moravě:
[cache]GCVWYX[/cache] - Hanácký menhir
[cache]GC131QH[/cache] - "Veselý" kopec
[cache]GCX0AD[/cache] - Kanihura - nejsem si jistý, zda to není jen "telefonní" vysílač
[cache]GC132RQ[/cache] - Pevnost Olomouc, Fest kopeček, Fort 2 Radíkov - tématicky je zaměřená na pevnost, ale vysílač je pár metrů od keše
[/color]
Dalsi pribyla tento vikend - GC179P3 vysilac Svinov, strednivlny ![]()
Taky přidávám jednu mršku kterou se nám nepodařilo odlovit, ale vysílač je úžasný. GC15DEP Tlustá hora (Traditional Cache) in Zlínský kraj, Czechia created by lukas26 + K.uny
Teda ta je bozi a ten log od bikocom to je primo ukazka geouchylactvi, kterym jsme mnozi zasazeni.
Super. Dekuju za tip. Budu te kontaktovat osobne. Vidim, ze ovladas stejny obor jako ja.
Ha, konečně mysterka, u které nemusím rozhýbávat soukolí googlu, ale stačí probrat vlastní paměť z posledních let. Proč musí být tak daleko. :(![]()