"Rozhlasove" cache

Hledam informace o kesich zalozenych u rozhlasovych vysilacu. Zatim vim jen o techto: Dve veze u Ceskeho Brodu, Radiovka v Podebradech, Dobrochov transmitter Morava, Kojal a nase Kbely1923. Urcite jich bude vic. Dejte mi prosim tip na nejake dalsi, o kterych vite, ze je tam kes. Mam na mysli stredo a dlouhovlnne vysilace, ne televizni. Dekuji predem

A tady je dalsi:
GC11X84 - Pohodli: vychazka k vysilaci

nejsem si jisty - podle listingu je to radio i tv vysilac :slight_smile: [cache]GCQ89F[/cache]

GC10E12 - Mezivrata. Tematu rozhlasu se sice nevenuje, je ale v tesnem sousedstvi vysilace.

[cache]GC1138J[/cache]
Lomy Rychnovska a okolí no.1 - První stage této malé multi je u vysílače TV i Rozhlasu na kopci CHLUM nad Vamberkem.

[cache]GCK1TK[/cache]

Na Kleti je radiové i televizní vysílání.

Za prispevky diky. Spis se mi jedna o takovehle stavby:
http://www.mrakodrapy.xf.cz/stozary.htm
On ani Kojal neni SV vyilac, spis TV.
Ale kazdy prispevek vitam, neco z toho dam dohromady

zajimave tema
snad pomuze tento link

sam ziram, ze v libereckem kraji uz nevysila jediny SV/DV vysilac :o

Taky jsem odlovil jeden vysílač (Okupační, na Zbraslavi), třeba se Ti šikne: [cache]GC12G9W[/cache]

tady u nás je vysílač vedle keše [cache]GC124H7[/cache], ale nevim jestli to je to co hledáš…

AgentJ:
Mizi to strasne rychle. SV uz neni perspektivni, ale ty stavby jsou impozantni.
Solsais:
Zbraslav, to je spravnej tip, diky. To je stredovlnak, kterej jeste jede.
Leroj:
Tohle je spis telekomunikacni vez a snad nejakej VKV rozhlas. Diky

A co Kojal?
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=2a4525fe-93f9-457f-ae62-f08498e3576b

ahoj
ja som sem skocil, pretoze mi to pripomenulo moj davny napad. spravit pri praci alebo pri dome slabu piratsku radiostanicu a keser ked pride so svojim radiom, vypocuje si instrukcie a pusti sa do hladania. to mu bude sprijemnovat nejaka muzika.
ale nemam na to dost skusenosti tak som zostal len pri napade.
hm mozno by to nemuselo vysielat stale a aktivovalo by sa to cez SMS…
napadlo to niekoho?

plzenaci na vysilacovych kesich primo "ujizdeji" :slight_smile:

Dr. Evo neprozrazuj:D Je fakt, ze na tomto principu jedna v Plzni jede.

[color=blue]Dalších pár je na střední a severní Moravě:
[cache]GCVWYX[/cache] - Hanácký menhir
[cache]GC131QH[/cache] - "Veselý" kopec
[cache]GCX0AD[/cache] - Kanihura - nejsem si jistý, zda to není jen "telefonní" vysílač
[cache]GC132RQ[/cache] - Pevnost Olomouc, Fest kopeček, Fort 2 Radíkov - tématicky je zaměřená na pevnost, ale vysílač je pár metrů od keše
[/color]

Dalsi pribyla tento vikend - GC179P3 vysilac Svinov, strednivlny :slight_smile:

Taky přidávám jednu mršku kterou se nám nepodařilo odlovit, ale vysílač je úžasný. GC15DEP Tlustá hora (Traditional Cache) in Zlínský kraj, Czechia created by lukas26 + K.uny

Teda ta je bozi a ten log od bikocom to je primo ukazka geouchylactvi, kterym jsme mnozi zasazeni. :smiley: Super. Dekuju za tip. Budu te kontaktovat osobne. Vidim, ze ovladas stejny obor jako ja.

Ha, konečně mysterka, u které nemusím rozhýbávat soukolí googlu, ale stačí probrat vlastní paměť z posledních let. Proč musí být tak daleko. :(:frowning: