Pri prilezitosti odchodu do reviewerskeho duchodu jsem si popovidal s Bohemian Reviewerem http://geokladno.cz/rozhovor-s-bohemian-reviewerem/. Rozhovor byl velice zajimavy a vydatny na informace, ktere zajimaji snad kazdeho kacera.
Vyjimecne prozradim na jaky rozhovor se muzete tesit uz nyni pro priste. Bude to rozhovor s Chemic77 ;)
- jelikoz jsme probrali i temata mimo Bohemian Reviewera, budou otazky ohledne cestovani a barveni mapy Evropy zarazene do druhe casti rozhovoru nazvaneho Rozhovor s Chemic77, ktery bude publikovany koncem ledna nebo zacatkem unora.
Musím vás, Kladeňáky, pochválit. Již několikátý článek, který mne zaujal. Nejen dobrá volba dotazovaných, ale i kulturní otázky. Díky. Jen houšť ![]()
Dobrá práce. Rozhovor je super!
Super rozhovor ![]()
Paradni clanek, diky. Nektere pasaze by se mohly rovnou i do "kamene tesat" … ![]()
Díky za další rozhovor, tohle jsem si přečetl opravdu rád.
Ale ta keš pod výhybkou mě dostala.
o
Pěkný, rozhovor s lidmi, kteří něco udělali, je vždycky zajímavej. Dík a pokračujte, držím palce.
Mě se nejvíc líbila hláška o tom, že si hrajeme jako děti a na děti ![]()
Po poslednim nemrcouchovi zase jednou kvalitni rozhovor. Diky. Takovychhle vic.
Jo, na ten roztřískanej letterbox občas koukám. Toho je škoda. Ještě jsem ho stihl odlovit, dokud byl a byl pro BM. Ale škoda je i Budějovické série, kterou dělal ještě jako Chemic. Ale vznikly další, podobné, od jiných. Jestli chce nebo nechce dál hledat, to je jeho věc, ale na jeho krabičky a eventy se těším. Má dobré nápady.
pěkné a pravdivé čtení…
Pěkné, jen tak dál. Děkuji.
Musim napsat,ze je to moc pekny rozhovor,v podstate nemam slov.
Tak jen diky moc:-)
Moc příjemné čtení, díky za přínosný rozhovor. Tento směr je správný, nevyvolá (snad) žádný flame!
co to plácáš že nevyvolá, jasně, že vyvolá!
</vtip>
Hezký rozhovor. Děkujeme za něj…
Děkuji mockrát. Připadá mi to, jako Frodův návrat do Kraje, když hobit zjistí, že už není pro něj!
Fajn rozhovor s fajn chlapem (tedy osobně jsme se nikdy nesetkali, ale soudím tak z rozhovoru i těch několika písemných kontaktů v rámci schvalování našich keší).
A jinak taky bohužel klasický případ syndromu vyhoření, takže bychom naše zbývající reviewery měli šetřit, ať nedopadnou podobně ;).
Podle toho, co v rozhovoru říká, budou mít za chvíli revírníci status veřejného činitele a ozbrojeni budou nejméně šavlí…