tak u te inzultace jsem byl. od kdy se inzultaci nazyva situace, kdy inzultovany stoji metr a pul od stolu, za kterym inzultujici sedi? tedy ten byvaly reviewer ma trochu bujnou fantazii, ne?
Nicmene jsme v Cechach a tady vladne heslo "zadarmo ani kacer nelovi". Ctenare by urcite zajimala otazka "co za to".
Vim, ze je to dobrovolne a skvaru to zadnou nesype ale v jinem vlakne se uz retrivr castecne rozepsal o mikine, tricku a batohu.
Takze mne by napr. zajimaly odmeny. Jake jsou, jak casto, v jake forme atd. … Jestli napr. pri nastupu do funkce dostane retrivr tricko, mikinu, batoh a tim to hasne nebo dostava nejakou odmenu pravidelne jednou za rok atd. .. Predpokladam ze PM zdarma na civilni ucet je samozrejmosti ale zase. Jestli napr. PM ma zdarma jen na rok nebo po dobu co dela retrivra nebo jestli treba dostane pri odchodu Charter member na dozivoti.
Jestli uz se to tu v nejakem vlakne resilo tak sry a budu rad za odkaz.
:o nevím jak ostatní, mne teda ani ne.
Je to spousta práce zadarmo, a nevděčné dřiny, a za to mají od některých kačerů ještě "vděk".
To jim vážně někdo závidí? Styďte se…
Přesně…
I kdyby dostávali každý měsíc kompletní outdoorovou výbavu, tak bych jim to nezáviděla… Je to hromada práce ve dne, v noci, ve všední den i o víkendu atd…
Patří jim mé díky a jestli jim někdo závidí, tak nemůže být zdravého rozumu:D
asi tak, komunikace s DLR vzdy naprosto bezproblemova a chapem, ze to musi byt hrozna sichta. Proto se snazime kese vzdy co nejlepe pripravovat, aby s nimi bylo co nejmin prace pro chudaky revirniky a zatim se to dari:). Takze diky jim
jenze o tom v clanku neni ani zminka. to vypada jako kdyby byl stlucen do kulicky :D, ne ze probehla vymena nazoru. v tom pripade jsem byl inzultovan za svuj zivot uz asi 195x :p.
Ten rozhovor me potesil a ptam se z jineho duvodu nez je zvedavost kacera nebo zavist.
Zajima me to kvuli tomu, ze delam podobnou dobrovolnickou cinnost jako on. Plne jsem se v tom poznal a kazdodenni komunikace s lidmi co maji IQ houpaciho kone je opravdu vycerpavajici. A odmena? … Ekvivalent rocniho PM na GC.com a 1x za rok firemni grilovacka.
Proto me to zajimalo dokturku. Ptal jsem se na to jednak jako kacer a jednak jako clovek z branze. Nechtel jsem rozjet zadny flame o odmenach.
Díky za fajn článek, díky schvalovačům za jejich práci…
Zrovna nedávno jsem o tom přemýšlel, proč na tomto serveru nejsou různé rozhovory s kačery, schvalovači atd. Vždyt postaviček a témat by bylo tolik… Kdysi dávno jsem někde na webu našel pár rozhovorů s top kačery a bylo to hodně zajímavé a poučné…
Líbilo by se mi něco takového, jako že se vyhlásí třeba 2-3 jména, která budou v plánu na rozhovor, kačeři mohou vkládat své dotazy a pak na tom bude veden rozhovor s danou osobou. Tedy i kromě vlastního moudra moderátora…
Samozrejme neskoncime u dvou probehlych rozhovoru. Momentalne ladime terminy rozhovoru s dalsimi 4 kacery a dalsi se chystame oslovit. Takze se muzete tesit na celou serii rozhovoru. Kazdy rozhovor bude vzdy na konkretni tema tykajici se konkretni osoby.
Takze cca jednou za 1-2 tydny se muzete tesit na (doufejme zajimavy) rozhovor.
Klidne muzete psat do vlakna s kym by jste si radi precetli dalsi rozhovor.
Jo, taky moc děkuji za práci všem reviewerům
Bohužel i mně se občas stává, že když odešlu kešku k publikaci, tak mi něco unikne, i když se snažím, aby vše byla v pořádku, takže díky za trpělivost reviewerů a doufám, že ostatní kačeři budou tak chápaví k jejich připomínkám, jako oni jsou chápaví vůči našim chybám
jj.. mi povídej… tři mystery bez jediného problému a u čtvrté jsem asi měla zatmění mysli… jsem se až styděla, že zbytečně přidělávám reviewerovi práci:(
Mě v tom rozhovoru zaujala věta "Uvažuji už delší dobu o zorganizování osvětového eventu, kde by se i ukázal postup schvalování, ale zatím je to jen ve fázi přemýšlení." Mě by to docela zajímalo, jak to v reálu vlastně vypadá, když se schvaluje keš. Člověk o tom má určité představy, ale nejspíš dost zkreslené. Už jen ten fakt, že si oni sami musejí psát skripty na usnadnění práce, protože Zeměmluv jim to sám neulehčí…
Přeju všem revírníkům pevné nervy a děkuju za jejich obětavou práci pro nás ostatní!