Opetovne vam na webu geokladno prinasime zajimavy rozhovor. Tentokrat s hradnikem. http://geokladno.cz/rozhovor-s-hradnikem/
Pěkné moc pěkné… dík za odkaz B)
Nemohu rici nic jineho nez co rika DrakMrak. Diky.
Moc pěkný rozhovor…snad to začátečníkům něco řekne ![]()
i slzu jsem zamáčk.
Pěkný slova.
Ale přecijen asi největší zážitek je najít v lese za okapem mikrošku
moc pěkný rozhovor, perfektně objektivní pohled na věc…
Moc pěkný rozhovor, Hradníkův přístup chápu a jeho keše jsou fantastické.
Do kamene tesat!
Ale holt nás pak někteří owneři nemají rádi…
Opet pekny rozhovor!
:)Tak tenhle rozhovor přišel jak na zavolanou a přesně koresponduje s tím,co se mi teď stalo. Je otázkou cti každého kačera mít své okolí vylovené. Jelikož se nedávno objevily dvě nové kešky ( GC36YVB
a GC 37BAB) ,šel jsem pro ně. Byly tak banální a z tak mizerným listingem,že jsem si dovolil je při logování zkritizovat. A ejhle!!
Dneska mi přišla zpráva,že oba moje logy byly zrušeny.Ower asi nepřenesl přes srdce,co jsem si dovolil. Podíval jsem se na profil
owera (Dandy1) a zjistil jsem,že je to asi 8letý klučina. Takže jsem spíš pošimral ego jeho tatínkovi a ten mi to takhle vrátil.
Ale jak píše hradník, přede mnou byli všichni spokojení a děkovali za snadný bod. Fakt si to děláme sami. Takhle bude na každém potači mag.krabka a každém pařezu zrovna tak a chlapec si bude myslet jaký je borec.
No nic. Takže bacha!!! Dandyho1 jenom chválit,nebo přijdete o bodík.
co dodat.. snad jen Amen…
Take bych se rad pridal s chvalou na pekny a poucny rozhovor. Moc se mi libil.
@Bobr_: tvoje hlaska o okapu v lese me rozsekala ![]()
sorry, že to píšu sem - nemá právo bodík mazat - já bych logoval, až by ho to přestalo bavit.
Pokud se neco podobneho stane, tak je nejlepsi kontaktovat reviewera a ten muze log obnovit a poucit ownera, ze to odporuje pravidlum. V tomhle pripade, jsem to jiz udelal…
Dík za upozornění,ale mě o ty body zase tak moc nejde. Jenom mě naštval ten přístup.
nejde o body jde o princip
svévolně někomu mazat log když se mu zrovna nehodí do krámu je dost nefér…
místo aby se chytl za nos, že je to pasqvil…
Když koukám na ten Tvůj log, tak z něj není moc vidět, co Ti vadí.
Ono kritizovat je snadné, ale poradit, jak by to bylo lepší, to už udělá málokdo ![]()
owner to neměl mazat - to je jasný to se nedělá (může si problém vykomunikovat)…
nicméně logy jsou taky žádnej zázrak - napsat co ti vadí by bylo lepší
"Vykomunikovat"? Co to je za slovo? Až jsem se zděsil. :o
tak tenhle rozhovor jsem fakt hltal jak foglarovku zamlada, diky moc mikisi a hradniku! naprosto jsem schopen se podepsat pod vsechny hradnikovy nazory, je to fakt borec, ktery pro nas ostatni dela neuveritelny kese a akce, pro spousty kaceru by mel byt svym pristupem k teto hre vzorem.
zavzpominal jsem si u rozhovoru na mnoho kesi , treba na probirany hradnikuv dopravni letterbox kdy jsem kvuli tomu vstaval ve 4 rano abych stihnul dorazit
nebo treba na hradnikem zminovanou nejpropracovanejsi a pro mne tez jednu z nejgenialnejsich kesi rex mortus atd. atd.