Mam to nastavene tak, ze z toho feedu se snazi vytahnout 10 nejnovejsch prispevku. V tom feedu je dat ale mnohem vic, mozna ze mu tam nejaky starsi vadi.
… a asi tomu tak bylo! Zkusil jsem do URL toho RSS feedu dat parametr na limit poctu zaznamu a rozbehlo se to!
Takze se tam asi nekde objevil nejaky spatne zakodovany prispevek, ktery DokuWiki zblbnul. Takze to byl asi podobny problem jako mel nedavno PaBa.
mně to připadá, že některé čtečky mají problém, když je součástí textu xml, nebo nějaká xml entita či co. Já měl zato, že když obsah cdata může být libovolný text a vypadá to že ne.
No, CDATA mu zjevne nevadi, kdyz to s poslednimi deseti prispevky chodi. Uplatnilo se to CDATA kodovani i zpetne, nebo jen na nove prispevky? Pokud by to zpetne nebylo, tak by to asi bylo vysvetleni.
Nicmene cely ten RSS bez limitu poctu Firefox nacte… ale IE7 zarve chybu:
Řádek V obsahu (content) typu Text byl nalezen neplatný znak.
: 404 Znak: 243
<groundspeak:text encoded="False">Díkybohu jsme si zavcas všimli, že se keška presunula a šli na nové umístení. Našli jsme vcelku rychle, byla ne zrovna málo nápadná ^^; Nalezeno s Charlou, Morxem, Glutexem (podruhé, poprvé na starém umístení) a Enderem (též podruhé).</groundspeak:text>]]></description></item></channel></rss>:creator>ProKesTom</dc:creator><pubDate>Mon, 11 Feb 2008 22:56:06 +0100</pubDate><description><![CDATA[Import "HTML logy" by měl podle popisu nastavit Found. Požadovaný html kód je dán jednoznačně http://www.geocaching.com/my/logs.aspx, ale ještě se mi nikdy Found nenastavilo. Stránku ukládám Soubor, Uložit stránku jako..., Webová stránka kompletní. <br />
To jsem zvedav, jestli tento prispevek nesplaci RSS tohoto fora. Napada mne, jestli za to nemuze treba chybne interpretovani vnorenych CDATA sekci nekterymi cteckami.
Nevim jestli jsem jedinej, ale cca od 18 a neco nejede kanal Globální RSS bez gratulací
Ze seznamu kanalu (tučně nejedou) * Globální RSS * Globální RSS bez gratulací
* Aplikace pro mobilní přístroje
* Cache - obecná diskuze
* Cache - změny a upozornění * Dotazy a připomínky
* FRC
* Garmin
* Geocoiny, TB, Sigitemy
* GeoGet
* GPS
* Gratulace
* Hledám společnost
* Novinky a oznámení
* Obecné
* Oznámení
* Programy na PC
* Reviewer
* Testy
Problem je tedy nekde v tomto vlaknu. Anebo nekde u me…
EDIT: Problem jsem vyresil sestavenim uz. kanalu bez Gratualací a Dotazy a připomínky